Προπονήθηκε ο Μπαϊράμι

Ατομικό πρόγραμμα άρχισε ο Εμίρ Μπαϊράμι, ο οποίος προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στη μέση. Στον τελευταίο κύκλο εξετάσεων για το κεφάλι του υποβλήθηκε ο Νίκος Μαρινάκης και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι είναι απολύτως υγιής.
Ο Μπαϊράμι θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος και να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας και ταυτόχρονα, να μην επιβαρύνει τους σπονδύλους του. Ο Αναστασίου δεν πρόκειται να τον πιέσει, ενώ ο ίδιος ήταν χαρούμενος.
Οσον αφορά τον Νίκο Μαρινάκη, δεν πήρε μέρος στην προπόνηση καθώς μετέβη στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε εξονυχιστικό ιατρικό έλεγχο στο κεφάλι του. Σκοπός ήταν να διαπιστωθεί 9 μέρες μετά το χτύπημα, ότι όλα βαίνουν καλώς, όπως είχε φανεί στον πρώτο κύκλο εξετάσεων των εξετάσεων. Τα αποτελέσματα ήταν τα αναμενόμενα, ο ιατρός ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή ότι δεν έχει μείνει καμία σκιά από το χτύπημα και μπορεί να αγωνιστεί.
Ο Μαρινάκης θα γυμναστεί χαλαρά το απόγευμα της Δευτέρας, για να μην χάσει τη μέρα και από την Τρίτη θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο.

Στην προπόνηση της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές της ομάδας άρχισαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις τακτικής και τελειώματα και ολοκλήρωσαν με δίτερμα με περιορισμούς. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αποστολόπουλος, Κλωναρίδης, ενώ απουσίασαν οι διεθνείς.

Διαβάστε επίσης