Προπονητικό κέντρο της Εθνικής: Βρακάς – Μπέος/Λασκαράκης σημειώσατε 1

Το θέμα του προπονητικού κέντρου για τις Εθνικές ομάδες απειλεί να διχάσει τη διοίκηση της ΕΠΟ!  Όσοι γνωρίζουν λεπτομέρειες γύρω από τις σκέψεις που κάνουν οι συνεργάτες του Ευάγγελου Γραμμένου, εύκολα μπορούν να προβλέψουν το μέγεθος του χάσματος ανάμεσα στον Κώστα Βρακά και τον Περικλή Λασκαράκη.

Ο Ηπειρώτης τάσσεται υπέρ των Σπάτων. Η έκταση έχει βρεθεί και η δημοτική αρχή δείχνει βούληση να στηρίξει την προσπάθεια της Ομοσπονδίας να φτιάξει, επιτέλους, ένα σπίτι για τις εθνικές ομάδες.

Ανάλογη βούληση, όμως, φέρεται πως έχει και ο Αχιλλέας Μπέος. Ο αιρετός δήμαρχος Βόλου είχε ζητήσει να μάθει όλες τις προδιαγραφές που θέτει η UEFA για το προπονητικό κέντρο. Ο λόγος; Ονειρεύεται να το φτιάξει στο Πήλιο.

Έτσι, εκτός των άλλων, θεωρεί ότι θ’ αξιοποιήσει και το Πανθεσσαλικό. Το οποίο, μπορεί να γίνει η νέα έδρα των Εθνικών ομάδων. Κι αφού έχει τέτοια σχέδια ο Μπέος, προφανώς τα στηρίζει και ο Λασκαράκης.

Τι αποφάσισε στη συνεδρίαση της περασμένης Τρίτης (9/4) η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ; «Θα δρομολογηθεί η υπογραφή προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Σπάτων, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την κατασκευή του προπονητικού κέντρου των εθνικών ομάδων στην περιοχή, εφόσον η συγκεκριμένη συμφωνία επικυρωθεί και από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης. Η συμφωνία αφορά έκταση 40-50 στρεμμάτων, με δυνατότητα χρήσης εκ μέρους της Ε.Π.Ο. για 50 χρόνια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα