Προς αναβάθμιση ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, αλλά το κόμμα αραχνιασμένο

Σημασία έχει ο χρόνος που θα αναλάβει καθήκοντα γραμματέα ο προοριζόμενος για τη θέση Παύλος Μαρινακης, αλλά και το πώς ο Κυριάκος θα ασχοληθεί με το κόμμα που από το 2019 είναι παρατημένο

Έρχονται αλλαγές το επόμενο διάστημα στη Νέα Δημοκρατία. Αλλαγές που θα γίνουν μετά το Συνέδριο του κόμματος τον Δεκέμβριο.

Έτσι, οι περισσότεροι θεωρούν σχεδόν σίγουρη την αναβάθμιση του νυν προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Παύλου Μαρινάκη (σ.σ. δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο του Ολυμπιακού με τον οποίο είναι απλώς συνεπώνυμοι).

Το… κόνσεπτ είναι να αφήσει ο Παύλος τη νεολαία για να αναλάβει γραμματέας του κόμματος. Με αυτόν τον τρόπο, ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί ότι θα στείλει ένα σαφέστατο μήνυμα στην κοινωνία, αλλά και στους νεολαίους του κόμματός του, ότι τους υπολογίζει για το μέλλον προκειμένου να αναλάβουν ακόμη και θέσεις-κλειδιά.

Κι όπως λένε πηγές του Μαξίμου, ο Μητσοτάκης θεωρεί ότι ο νυν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ αξίζει να αξιοποιηθεί. Βέβαια, σημασία έχει ο χρόνος που θα αναλάβει καθήκοντα γραμματέα, αλλά και το πώς ο Κυριάκος θα ασχοληθεί με το κόμμα. Γιατί από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι σήμερα τα γραφεία των ΝΟΔΕ όλης της χώρας έχουν πιάσει αράχνες.

Αιτία; Το επιτελικό κράτος που έχει αφήσει στην τύχη της κάθε κομματική δραστηριότητα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα