Προς εξομάλυνση η κόντρα Παράσχου – Παπαδόπουλου

Μπορεί ο Ατρόμητος να επικράτησε της ΑΕΛ Καλλονής πολύ πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 1-0 αλλά η νίκη σημαδεύτηκε από το φραστικό επεισόδιο που είχαν Γιώργος Παράσχος και Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και το atromitistas.gr, ο προπονητής του «αστεριού» είχε δώσει εντολή να αναλάβει την εκτέλεση ο Ούμπιντες, αλλά ο «Παπ» έπραξε κατά το δοκούν και ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση. Μάλιστα στη φάση του πέναλτι ο τεχνικός του Ατρόμητου δεν κρατήθηκε φωνάζοντας «άντε γαμ… ρε» ενώ την ώρα των πανηγυρισμών του γκολ, ο Παπαδόπουλος χτυπούσε το στήθος του και έλεγε «εγώ θα τα βαράω ρε π…». Τίποτα δεν πέρασε απαρατήρητο όπως τόνισε ο Παράσχος που ξεκαθάρισε ότι το θέμα θα συζητηθεί άμεσα ανάμεσα στον ίδιο, τον παίκτη και τη διοίκηση.

Πάντως οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως το βράδυ και μετά τη λήξη του ματς, τα πνεύματα μεταξύ προπονητή και παίκτη ηρέμησαν και μάλλον ο έμπειρος επιθετικός θα τη γλιτώσει με πρόστιμο. Σε κάθε περίπτωση, ο Γιώργος Σπανός δεν επιθυμεί να ανακατευτεί καθόλου με το θέμα, αφήνοντας να λυθεί εντός αγωνιστικού τμήματος, υπό την εποπτεία του Γιάννη Αγγελόπουλου.

Διαβάστε επίσης