Προς… Γ΄ Εθνική ξανά ο Πανιώνιος

Τα μεγάλα χρέη του Πανιώνιου, οδήγησαν τον Γιάννη Τσακουμάκο να κάνει πίσω στην αγορά της ΠΑΕ.

Πλέον η συμμετοχή του Ιστορικού στην Super League 2 είναι στον «αέρα». Ο Γιάννης Τσακουμάκος δεν σκοπεύει να μπει στην ΠΑΕ κάτι που μετέφερε επίσημα στην Διοικούσα Επιτροπή μέσω του νομικού του εκπροσώπου, Αργύρη Λίβα σε σημερινή συνάντηση. Η πλευρά του επιχειρηματία ανέλυσε τα οικονομικά στοιχεία που ανέκυψαν έπειτα από τον έλεγχο και τις διαπραγματεύσεις με τους πρώην παίκτες.

Εκεί φάνηκε πως η «τρύπα» είναι μεγαλύτερη από τους αρχικούς υπολογισμούς. Για την ακρίβεια ο υποψήφιος επενδυτής υπολόγιζε πως από τα συνολικά χρέη προς τρίτους που ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ, θα του αντιστοιχούσαν περίπου τα μισά μετά και τους διακονονισμούς. Κι αυτό διότι, το συνολικό νούμερο των χρεών βαραίνει και τα φυσικά πρόσωπα βάσει του νόμου. Παρόλα αυτά, δεν βρέθηκε η χρυσή τομή ούτε στις επαφές με τους πρώην παίκτες, αλλά ούτε και υπήρξε κάποια κινητοποίηση να καλυφθεί αλλιώς το έξτρα ποσό που ωθεί τον επιχειρηματία να κάνει οριστικά πίσω. Έπειτα από αυτές εξελίξεις ο Πανιώνιος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς η παρουσία του στην SL2 είναι στον «αέρα».

Άλλος ενδιαφερόμενος στον ορίζοντα δεν υπάρχει και πλέον το πιθανότερο είναι τελικά οι «κυανέρυθροι» να παίξουν ξανά στη Γ’ Εθνική τη σεζόν 2021-22.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα