Προσωρινή διοίκηση στην ΕΠΟ ζητά ο Αλέξης Κούγιας

Να διοριστεί προσωρινή διοικούσα επιτροπή στην ΕΠΟ, ζητά ο Αλέξης Κούγιας, μετά την εν μέρει δικαίωση της προσφυγής της ΑΕΛ από το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«(…) Η νομική υπηρεσία της ΑΕΛ με επικεφαλής τον πρόεδρό της κ. Αλέξη Κούγια και τους συνεργάτες του θα παραλάβει σήμερα το σκεπτικό και το διατακτικό της απόφασης και περιμένουμε άμεσα από τον κ. Αυγενάκη να ενεργοποιήσει όλες τις νόμιμες δυνατότητες εις βάρος όλων αυτών που με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Δημητρίου, τον αναπληρωτή πρόεδρο κ. Αντωνίου, τον ταμία κ. Τζαφέρη και τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής γελοιοποίησαν τον νόμο Αυγενάκη και τις αποφάσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη και προσπαθούν να μετατρέψουν την Super League 2 στο καταφύγιο των διεθνών κακοποιών του παράνομου στοιχήματος, που ξαφνικά ερωτεύτηκαν όλες τις ομάδες σφραγίδες χωρίς οπαδούς του ελληνικού ποδοσφαίρου και με τους έλληνες συνεργάτες τους, που όλοι γνωρίζουμε ποιοι είναι, θέλουν να μετατρέψουν την κορυφαία παγκοσμίως κοινωνική εκδήλωση, το ποδόσφαιρο, σε προσωπική τους επιχείρηση, με σκοπό το «στήσιμο» ποδοσφαιρικών αγώνων και τα παράνομα κέρδη του στοιχήματος, αφού κανένα λόγο δεν έχει κανένας Αμερικάνος, Καναδός, Ιρανός, Αυστραλός να αγοράσει ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρείες και να συμμετέχει σε ένα πρωτάθλημα 40 ομάδων που μόνο ένας ανεβαίνει μετά από δύο ή τέσσερα μπαράζ και θα κερδίζει το εισιτήριο της ανόδου στην Super League 1.

Η νομική μας άποψη είναι ότι όσοι συμμετείχαν σε αυτή την παράνομη απόφαση πρέπει να κηρυχθούν έκπτωτοι και επειδή πρόκειται για το προεδρείο της ΕΠΟ, ο κ. Αυγενάκης εάν θέλει να σώσει το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει σε συνεργασία με την UEFA να προχωρήσει στον διορισμό Διοικούσης Επιτροπής.

Οτιδήποτε άλλο είναι ουσιαστικά και νομικά αδύνατον να σώσει τις νόμιμες ομάδες από αυτό το καθεστώς της παρανομίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναμένουμε τις επόμενες ημέρες και το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την καταγγελία μας εις βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα και την πώληση του σε αχυρανθρώπους την 27/2/2015 και ακολούθως και πάλι η νομική υπηρεσία μας θα προβεί στις σωστές νομικές ενέργειες για την αγωνιστική και οικονομική αποζημίωση μας. Τον λόγο έχει πλέον μόνο η Ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη και η Κυβέρνηση δια του κ. Αυγενάκη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα