«Προσπάθησα να μείνω μακριά από βολέματα»

Συνέντευξη στο Joy TV παραχώρησε η Εύα Καϊλή, με την όμορφη θεσσαλονικιά να εκμυστηρεύεται πως της λείπει η δημοσιογραφία, ότι απέχει από την πολιτική και ότι επέλεξε να μην «βολευτεί» σε κάποια θέση, όπως κάνουν πολλοί (πρώην) συνάδελφοι της όταν αποτυγχάνουν να επανεκλεγούν.

Ημουν αρκετά χρόνια και ήταν αρκετά έντονα όσα έζησα. Μου λείπει η επαφή που έχεις με τον κόσμο. Και το γεγονός ότι μπορείς να διαμορφώνεις εξελίξεις», είναι το σχόλιο της για τη δημοσιογραφία, ενώ η αποκαλύπτει και το μεγαλύτερό της λάθος: «Δεν ξέρω αν χειρίστηκα την περίοδο της τηλεόρασης σωστά. Με την έννοια ότι όταν μπήκα δεν πρόσεξα την δημοσιότητα και πήγαινα όπου με καλούσαν, γιατί ήταν μέσα στις υποχρεώσεις μου».

Σε ερώτηση για το ποιες είναι οι επαγγελματικές της ασχολίες αυτή την περίοδο, η κα Καϊλή απαντά: «Αυτή την στιγμή είμαι σύμβουλος σε κάποιες επιχειρήσεις που προσπαθούν να κάνουν εξαγωγές, τις οποίες βοηθάω σε επίπεδο επικοινωνίας ή στρατηγικής. Γενικά προσπαθώ να δοκιμάσω λίγο τις δυνάμεις μου στον ιδιωτικό τομέα, σε διάφορα αντικείμενα και σε πράγματα που δεν τα έχω ξανακάνει. Παράλληλα με ενδιέφερε να κάνω κάτι στα media, αλλά όχι να βγω στην τηλεόραση αμέσως. Τουλάχιστον για ένα διάστημα. Γιατί η δημοσιότητα σου στερεί πολύ χρόνο από την προσωπική σου ζωή και δυσκολεύει πάρα πολύ τα πάντα».

Φυσικά, μία τόσο σέξι γυναίκα δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για την εξωτερική της εμφάνιση, με την πρώην βουλευτή να σχολιάζει ότι «ποτέ δεν προσπάθησα να προβάλω την εμφάνισή μου. Εκανα το αντίθετο. Δηλαδή προσπαθούσα να μην προσέχω καθόλου την εμφάνισή μου, είχα μια άρνηση απέναντι σε όλο αυτό, για να αποδείξω ότι δεν είναι αυτό. Συνήθως φορούσα πολύ κλειστά ρούχα, δεν βαφόμουν, δεν πρόσεχα και δεν χαμογελούσα πολύ. Προσπαθούσα να κατεβάσω αυτό που είχε στο μυαλό του ο κόσμος ως εικόνα για μένα».

Τέλος, η Εύα Καϊλή δηλώνει ανοιχτά ότι ήταν από εκείνους που επέλεξε να μη «βολευτεί» σε μια θέση: «Οταν έληξε η θητεία μου, προσπάθησα να μείνω μακριά από βολέματα. Αυτό που ακούμε στις εφημερίδες ότι βολεύτηκε ο ένας βουλευτής εδώ, ο άλλος υπουργός εκεί. Δεν ήθελα να θεωρηθεί ότι ανταλλάσσω την εκλογή μου με μια θέση στην οποία με πληρώνει το δημόσιο. Αν κάποια στιγμή αισθανθώ ότι θα υπάρχει κάποια θέση στην οποία θα είμαι χρήσιμη, τότε ναι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα