Προσπαθούν να ρίξουν όλο το φταίξιμο για τη δολοφονία της Ελένης στον 19χρονο Αλβανό

Οι γονείς του 21χρονου Έλληνα, που έχει συλληφθεί για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, προσπαθούν να ρίξουν όλο φταίξιμο στον 19χρονο συγκρατούμενο του γιου τους, στον 19χρονο Αλβανό.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη μητέρα του, για όλα φταίνε τα ναρκωτικά τα οποία έπαιρνε, αλλά και οι κακές παρέες που έκανε, σύμφωνα με την RealNews.

Η μητέρα του 21χρονου Ροδίτη μάλιστα  επικαλέστηκε γνωμάτευση υπευθύνου του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ), ο οποίος φέρεται ότι της είπε ότι η χρήση ναρκωτικών «σταμάτησε την πνευματική του ωρίμανση στην ηλικία κατά την οποία άρχισε τη χρήση».

Όταν ερωτήθηκε για τη στάση και τη συμπεριφορά του τις ημέρες προ και μετά τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, η μητέρα τόνισε ότι δεν παρατήρησε κάτι διαφορετικό.

Όταν η αστυνομία έφτασε στα χνάρια του 21χρονου Ροδίτη, και τον ενέπλεξε στο βιασμό και την άγρια δολοφονία της Ελένης, εκείνος φέρεται ότι ξέσπασε σε λυγμούς, σύμφωνα με τη μητέρα του, και άρχισε να λέει: «Μαμά, εγώ δεν θα μπορούσα να σκοτώσω την κοπέλα. Προσπαθούσα να κλείσω τα αυτιά μου για να μην ακούω».

Από την άλλη πλευρά, οι καθηγητές του φαίνεται να έχουν μία εντελώς διαφορετική άποψη, καθώς όπως λένε ήταν πολύ οξύθυμος, ενώ ο πατέρας του είχε φτάσει σε σημείο να απειλήσει έναν από τους καθηγητές, ο οποίος βγήκε και μίλησε για τη συμπεριφορά του 21χρονου, που κρατείται.

«Επρόκειτο για ένα παιδί αρκετά οξύθυμο και νευρικό με συχνές αλλαγές στη συμπεριφορά του και στο συναίσθημά του» ανέφερε φιλόλογος που του έκανε ιδιαίτερα μαθήματα για σχεδόν 2 μήνες στη Β’ Γυμνασίου.

Όσο για τον καθηγητή ο οποίος κατήγγειλε τις απειλές από τον πατέρα του, είπε πως «στις 4 Μαρτίου 2014, ο Ροδίτης πήρε για άλλη μία φορά αποβολή, γιατί τσακώθηκε με έναν μαθητή με τον οποίο ξυλοκοπήθηκαν με μπουνιές, γροθιές και ένα γκλοπ. Για το περιστατικό κλήθηκε η αστυνομία. Συνάντησα τον πατέρα του μετά τη δολοφονία. Με έβρισε, με έφτυσε και με απείλησε γιατί είχα μιλήσει στους δημοσιογράφους. Μου είπε αν ξαναμιλήσεις θα δεις τι θα πάθεις» είπε χαρακτηριστικά ο καθηγητής του ΕΠΑΛ Αρχαγγέλου.

Ο γυμνασιάρχης του σχολείου, σύμφωνα με το Star, υποστήριξε ότι «τον είχα δει να χτυπάει μαθητές ακόμα και με γκλοπ. […] Ήταν ένα παιδί, το οποίο είχε προβληματική συμπεριφορά και εμπλεκόταν πάντα σε φασαρίες. Δεν είχε όρια και αξίες. Δεν τον ενδιέφερε τίποτα γύρω του. Συνεχώς καλούσα τους γονείς του. Ερχόταν μόνο ο πατέρας, ο οποίος μου έλεγε ότι δεν μπορούσε να τον νουθετήσει και να τον συμμαζέψει» προσέθεσε.

Κληθείς να κάνει ένα σχόλιο για το προφίλ του 21χρονου, ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας είπε: «Ήταν πραγματικά μάστιγα για τα σχολεία στα οποία φοίτησε. Ήταν μάστιγα απέναντι στους καθηγητές του. Άλλαξε πολλά σχολεία λόγω της συμπεριφοράς του. Πρόκειται για ένα παιδί που δεν έχουν ξανασυναντήσει οι καθηγητές».

 

Διαβάστε επίσης