Πρώτα ο αρραβώνας με Αχιλλέα

Διακαής πόθος του Ιβάν Σαββίδη είναι ο Αχιλλέας Μπέος. Το αφεντικό του ΠΑΟΚ έχει αντιληφθεί πως η διαφορά με τον Ολυμπιακό είναι πλέον πολύ μεγάλη, και με αυτούς που έχει μαζέψει στην Τούμπα, δεν πρόκειται να διεκδικήσει ξανά το πρωτάθλημα.

Ο Ιβάν Σαββίδης συμπληρώνει έναν χρόνο στο Ροστόφ και η απουσία του έχει σαφείς αρνητικές επιπτώσεις στην ομάδα. Σαν να μην έφταναν όλα τ’ άλλα, χάνεται και ο δικός μας Βαγγέλης από την ΕΠΟ, συνεπώς ο διοικητικός ανασχηματισμός είναι επιβεβλημένος. Ο ομογενής επιχειρηματίας έχει την οξυδέρκεια να κρίνει ποιοι άνθρωποι είναι ικανοί και ποιοι όχι, αλλά το κυριότερο ποιοι κουμπώνουν σε συγκεκριμένες θέσεις και ποιοι έχουν καταλήξει να είναι δημόσιοι υπάλληλοι, έχοντας εξασφαλίσει την κότα με τα χρυσά αυγά. Όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι δίπλα στους παίκτες με φυσική παρουσία ανά πάσα στιγμή, τον αισθάνονται όλοι στ’ αποδυτήρια, ο Ιβάν Σαββίδης επικοινωνεί μία στο… τόσο με skype.

O ΠΑΟΚ υστερεί διοικητικά του Ολυμπιακού. Ποιος μπορεί ν’ αναλάβει το βαρύ φορτίο να καλύψει αυτό το κενό; Μόνο ο Αχιλλέας Μπέος. Ο Ιβάν έχει στην Ελλάδα έναν άνθρωπο που εμπιστεύεται με κλειστά μάτια. Και αυτός του έχει κάνει την εισήγηση, λέγοντάς του πως ο Μπέος ξέρει να κερδίζει και το απέδειξε όχι στο ποδόσφαιρο, όπου πήρε μια ομάδα από το μηδέν και την έχει πάει στις κορυφαίες της Super League1, αλλά απ’ το ότι κυριάρχησε δύο φορές στον δήμο Βόλου, αναλαμβάνοντας τον δημαρχικό θώκο.

Το θέμα είναι πώς μπορεί από τη Θεσσαλία ο Μπέος να κάνει κουμάντο στον ΠΑΟΚ. Είναι δύσκολη η παντρειά. Εκτός αν γίνει σταδιακά. Πρώτα ο αρραβώνας, που έχει… λιγότερα καθήκοντα, και μετά ο γάμος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα