Πρόταση στον Χαριστέα για τεχνικός διευθυντής

Πρόταση από τον πρόεδρο του Άρη, Παναγιώτη Στεφανίδη, προκειμένου να εργαστεί στην ομάδα ως τεχνικός διευθυντής δέχθηκε ο Άγγελος Χαριστέας, ο οποίος, όπως είναι αναμενόμενο, παρουσιάζεται επιφυλακτικός, καθώς ακόμη δεν είναι σίγουρο ότι οι «κίτρινοι» θα αγωνίζονται στη Football League.

Εξάλλου και η πρόταση της ομάδας της Θεσσαλονίκης αφορά το ενδεχόμενο που ο Άρης δεν θα υποβιβαστεί στην ερασιτεχνική Γ’ Εθνική, κάτι που ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει, μιας και τα χρέη του συλλόγου προς τους οφειλέτες του είναι πολλά.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 δεν εμφανίζεται αρνητικός στο να ανοίξει ένα διαφορετικό κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του καριέρα, «κρεμώντας» οριστικά τα παπούτσια του, ωστόσο ακόμη δεν έχει απαντήσει, αφού θέλει να δει τι μέλλει γενέσθαι.

Ο 34χρονος πλέον Χαριστέας άνηκε στην ομάδας της Θεσσαλονίκης από το 1997 μέχρι το 2002 -ενώ για έναν χρόνο δόθηκε δανεικός στον Αθηναϊκό- και στη συνέχεια πωλήθηκε στη Βέρντερ Βρέμης. Η τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ήταν η Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας, ενώ πριν λίγο καιρό συζήτησε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Σίντεϊ Ολύμπικ της Αυστραλίας, αλλά το θέμα δεν έκλεισε θετικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα