Προτάθηκε θέση στον Κούγια από Αλαφούζο!

Ο γνωστός ποινικολόγος, μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, τόνισε πως συζήτησε με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο, για να αναλάβει θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο του «τριφυλλιού»! Μάλιστα ανέφερε πως του προτάθηκε να είναι σε θέση που αφορά τα θέματα της Souper League, αλλά αρνήθηκε καθώς αυτή τη στιγμή είναι το αφεντικό της Παναχαϊκής! Πάντως άφησε ανοιχτό… παράθυρο να αποδεχτεί την πρόταση αν καταφέρει να… αποχωρήσει από την πατρινή ΠΑΕ!

Αναλυτικά για το θέμα ο Αλέξης Κούγιας τόνισε:
«Έγινε μια συζήτηση να αναλάβω εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού στη Σούπερ Λίγκα. Θα ήταν καλό και για την ομάδα και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μου είχε κάνει μια τιμητική πρόταση ο κύριος Αλαφούζος. Απλά το συζητήσαμε, αλλά μην ξεχνάτε ότι είμαι σε μια ιστορική ομάδα όπως η Παναχαϊκή που είναι θύμα του βρώμικου κατεστημένου. Το ξεκαθάρισα εγώ ότι δεν μπορώ να προδώσω την Παναχαϊκή, αν και με τον κύριο Αλαφούζο έχω σχέση αλληλοεκτίμησης. Ποτέ δεν έκρυψα ότι ήμουν Παναθηναϊκός κι από τους φανατικούς. Όμως δεν είχα πρόβλημα να έρθω στο παρελθόν και σε κόντρα με τον κύριο Βαρδινογιάννη. Έχω τη δική μου θέση στο ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα άλλο πλην της Παναχαϊκής. Αν βρεθεί ένας αξιόπιστος ιδιοκτήτης, εγώ θα αποχωρήσω. Δεν ξέρω αν ως τότε ισχύει η πρόταση του κυρίου Αλαφούζου. Πάντως όταν έχεις θέση στον Παναθηναϊκό μπορείς να επιβάλεις λύσεις στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ όταν είσαι στην Παναχαϊκή δυστυχώς δεν μπορείς. Ο Παναθηναϊκός έχει πίσω ένα λαϊκό μαζικό κίνημα που θέλει το ποδόσφαιρο να παίζεται στα ίσια».

Λογικά τον Παναθηναϊκό θα βασίζονται στο ότι ο γνωστός ποινικολόγος έχει το know how και θα μπορέσει να προσφέρει βοήθειες στον σύλλογο, εξωαγωνιστικές… Αλλά πρέπει να θυμηθεί και την προϊστορία του Κούγια ο Αλαφούζος. Αν δηλαδή προχωρήσει το θέμα, μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει την τύχη των Ιωαννίνων, ακόμη και της Παναχαϊκής…

Χαράλαμπος Μάνος

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα