Πρωτιά Αχτσιόγλου – Δεύτερος ο Διονύσης Τεμπονέρας στην Αττική στη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η διαδικασία καταμέτρησης - Ποιοι φαίνεται να συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα του λεκανοπεδίου Αττικής

Συνεχίζεται η καταμέτρηση για τη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ιδίως στο λεκανοπέδιο της Αττικής, όπου πλέον εκλέγονται τα 150 από τα 300 μέλη της, δηλαδή το 50% της σύνθεσής της.

Ωστόσο, κατά πληροφορίες, την πρώτη θέση στην Αττική φαίνεται πως καταλαμβάνει η Τομεάρχης Οικονομικών του κόμματος, Έφη Αχτσιόγλου, ενώ δεύτερος φαίνεται να εκλέγεται ο Διονύσης Τεμπονέρας, ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η διαδικασία καταμέτρησης του συνόλου της σταυροδοσίας.

Ακόμη, στην πρώτη δεκάδα για το λεκανοπέδιο της Αττικής φαίνεται πως βρίσκονται οι: Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Χρήστος Σπίρτζης, Νίκος Παππάς, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Νάσος Ηλιόπουλος και Γιάννης Ραγκούσης, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένονται και τα τελικά αποτελέσματα.

Εν τω μεταξύ, πρώτος στα Χανιά ήρθε και ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ενώ την εκλογή της στη Δυτική Μακεδονία πέτυχε και η βουλευτής, Ολυμπία Τελιγιορίδου, με αμφότερους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να ευχαριστούν στα κοινωνικά δίκτυα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για την εμπιστοσύνη τους.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα