Προτιμά τον Ολυμπιακό από την Πόρτο ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ

Προτιμά τον Ολυμπιακό από την Πόρτο ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Η Πόρτο παρουσίασε ξαφνικά ενδιαφέρον για επαναγορά του Μολδαβού αριστερού μπακ από την Πάκος Φερέιρα, όμως αυτός προτιμά να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Τα δικαιώματά του ανήκουν κατά 40% σε κάθε μία από Πόρτο και Πάκος Φερέιρα, ενώ 20% έχει ο ατζέντης του (και παλιός μεγάλος άσος) Ντέκο, με τους νταμπλούχους Πορτογαλίας να έχουν δικαίωμα να τον αγοράσουν με ποσό 500.000 ευρώ.

Ο 22χρονος άσος, πάντως, δεν δείχνει καμία πρόθεση να πάει στην Πόρτο, η οποία δεν του είχε δώσει ποτέ κάποια ουσιαστική ευκαιρία όταν ανήκε στις τάξεις της και στην οποία φαίνεται πως θα έχει ρόλο «ρεζέρβας» πίσω από τον Ζαϊντού. Αντίθετα, ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει «ψήσει» λέγοντάς του πως τον λογίζει ως βασική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Ολυμπιακός καλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις της Πάκος Φερέιρα, που ανέρχονται στα 3,5 εκατ. ευρώ, αλλά υπάρχει για την ώρα διαφωνία για τον τρόπο αποπληρωμής. Πάντως υπάρχει αισιοδοξία πως θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο Ρέαμπτσιουκ θα έρθει άμεσα στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα