Πρωτοβουλία Τσίπρα για συνεργασία με το ΚΙΝΑΛ ζητά ο Κρεμαστινός

Σε… προξενήτρα για τον πολιτικό γάμο του ΣΥΡΙΖΑ με το Κίνημα Αλλαγής εξελίσσεται ο Δημήτρης Κρεμαστινός. Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επανέρχεται στο θέμα ενώ τάσσεται και υπέρ του σπασίματος των μεγάλων περιφερειών.

Αυτα σε συνέντευξή του και λίγες ώρες μετά την παρουσία του στην εκδήλωση του Γ.Ραγκούση για “το μέλλον της προοδευτικής παράταξης”, στην οποία ήταν έντονη η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Δημήτρης Κρεμαστινός σημείωσε ότι πρόκειται για όμορους πολιτικούς χώρους, μεταξύ των οποίων η συζήτηση πρέπει να είναι συνεχής και ως προς αυτό, όπως είπε, η πρωτοβουλία ανήκει στο ισχυρότερο κόμμα, δηλαδή στον πρωθυπουργό.

Πρέπει ο Α. Τσίπρας να προσκαλέσει την Φώφη Γεννηματά σε συνάντηση, “όχι μία φορά αλλά πολλές”, τόνισε. Ως προς το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας του Κινήματος Αλλαγής με τη ΝΔ, ο κ. Κρεμαστινός ανέφερε ότι αν τα πράγματα φτάσουν σε αδιέξοδο και δεν κυβερνάται η χώρα, θα πρέπει να μελετηθεί το παράδειγμα του γερμανικού SPD που προχώρησε σε πολύμηνες διαπραγματεύσεις προκειμένου να προκύψουν προγραμματικές συγκλίσεις με το κόμμα της Μέρκελ

Διαβάστε επίσης