Προβοκάτσια Ερντογάν στο ματς Ολυμπιακός – Φενέρ; Γιατί όχι;

Λοιπόν, ένα κι ένα κάνουν δυο. Πολύ σοβαρά θα μιλήσουμε. Σήμερα είναι Τρίτη και μεθαύριο Πέμπτη ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Φενέρ στο Φάληρο. Και πριν σου πω, σκέψου, μάστορα, τι κλίμα έχει δημιουργήσει ο Ερντογάν. Μόνο αυτό.

Κάθε μέρα ψάχνει αφορμές και παπαριές για να συντηρήσει τον τσαμπουκά στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο. Κι έχει μοναδική ευκαιρία τώρα που έρχεται η Φενέρ στην Ελλάδα.

Μία προβοκάτσια και ανάβουν τα αίματα. Όπως στο λέω, μάστορα. Μπορεί να προκαλέσει ο ίδιος ο Ερντογάν τίποτα φασαρίες και ατυχήματα αι να το σερβίρει στην Τουρκία ως πρόκληση.

Και πρόσεξε, μάστορα, οι Τούρκοι οπαδοί είναι τρελαμένοι με το ποδόσφαιρο. Μπορεί σε άλλα θέματα να τον έχουν γραμμένο τον Ταγίπ, αλλά η μπάλα είναι άτιμο πράγμα.

Ο Ολυμπιακός και η Αστυνομία πρέπει να είναι απίκου με την αποστολή της Φενέρ. Όπως ήταν και η τουρκική στην Πόλη. Αυτοί είναι ικανοί για όλα. Όχι οι παράγοντες και οι παίκτες. Αυτοί μπάλα παίζουνε. Άπαξ και ου βάλει το μαχαίρι στο λαιμό ο νεοσουλτάνος ότι πρέπει να προκαλέσετε θέμα στην Ελλάδα, τι να κάνουνε κι αυτοί. Άνθρωποι είναι, μπλέξανε.

Δεν είδες τι δήλωσε ο κολλητός του Ερντογάν ο Μεσούτ Οζίλ; Ότι πρέ0ει να κάνουμε τον πρόεδρό του να καταπιεί τα λόγια του, σου λέει. Γι αυτές τις δηλώσεις του Μαρινάκη στην Πόλη, ότι νικήσανε στην Πόλη μας. Αυτόν εννοούσε ο Οζίλ. Φανατίλα είναι ο Οζίλ.

Και μην ξεχνάς, μάστορα, μετά από εκείνο το 3-0 του Ολυμπιακού επί της Φενέρ στην Πόλη, ο τουρκικός Τύπος έγραφε συνέχεια κατά του Μαρινάκη.

Άπαξ και βλέπεις ότι στην Φενέρ έσφαξαν κριάρι για το καλό και ο ιμάμης ευλόγησε την Φενέρ, όλα τα άλλα είναι εύκολα να τα μαντέψεις, μάστορα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα