Πρώτη για Ντόστανιτς

Ο Σέρβος τεχνικός αποτελεί τον πέμπτο μαζί με τον τρις υπηρεσιακό Στέφανο Γαϊτάνο μετά τους Γκόραν Στεβάνοβιτς, Τον Κάανεν και Στέφαν Στόικα. Η προπόνηση έγινε στις 11:00 στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου όπου ο Ντόστανιτς αφού γνωρίστηκε με τους νέους ποδοσφαιριστές του ακολούθως υπήρξε προπόνηση για περισσότερη από μία ώρα.

Ο Σέρβος τεχνικός κατά πάσα πιθανότητα θα έχει βοηθό τον συμπατριώτη του και παλιό παίκτη της ομάδας Μίλοε Πέτκοβιτς που αναμένεται να αφιχθεί στην Βέροια τις επόμενες μέρες.

Από την σημερινή προπόνηση της Βέροιας απουσίαζαν δικαιολογημένα τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας και συγκεκριμένα οι Καλτσάς, Μρντάκοβιτς και Καντιμοίρης.

Ο Καλτσάς επισκέφθηκε τον γιατρό λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς του, ο Μρντάκοβιτς ήταν κλινήρης και ο Καντιμοίρης που βρίσκεται σε άδεια ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και πάλι ο Φελίπε ντα Κόστα.

Κι όσο για αύριο Τρίτη οι «κυανέρυθροι» θα κάνουνε διπλή προπόνηση, το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου και το απόγευμα στο γήπεδο του Καμποχωρίου.

Εν τω μεταξύ ο νέος τεχνικός της Βέροιας Ράτκο Ντόστανιτς θα δώσει την πρώτη του συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 21/11/13 και ώρα 13 μ.μ στα γραφεία της ΠΑΕ.

Διαβάστε επίσης