Ψάχνονται για νέες ΠΑΣΟΚικές μεταγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ

Νέες αναζητήσεις ξεκίνησαν οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα για να ενισχύσουν το κόμμα της Κουμουνδούρου

Νέες αναζητήσεις ξεκίνησαν οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα. Εκτός από τεχνοκράτες από την αγορά για να ενισχύσουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έχουν στο στόχαστρο κι αρκετά ΠΑΣΟΚικά στελέχη με πρώτο και καλύτερο τον πρώην υπουργό Νίκο Χριστοδουλάκη, ο οποίος ήταν εκ των συγγραφέων των προτάσεων του ΚΙΝΑΛ για τα ευρωπαϊκά κονδύλια.

Τον Χριστοδουλάκη τον είχαν προσεγγίσει και επί ημερών της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Όμως, δεν είναι ο μοναδικός ΠΑΣΟΚος για τον οποίο ενδιαφέρονται στην Κουμουνδούρου.  Έχουν ήδη ετοιμάσει ομάδες κρούσης για να πείσουν τον Χρήστο Αηδόνη (παλιά άνηκε στους πολιτικούς φίλους του Ανδρέα Λοβέρδου) τον «παπανδρεϊκό» Γιώργο Πεταλωτή, μέχρι και τον Δημήτρη Ρέππα. Από όλους αυτούς μόνο ο Ρέππας έχει εκφρασθεί με θετικά λόγια για τη συμπόρευση ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ.

Πάντως, ο διακαής πόθος υπήρξε στο πεδίο της τοπικής αυτοδιοίκησης ο Σταύρος Αρναουτάκης, περισσότερο όμως επειδή ο περιφερειάρχης Κρήτης χαίρει ευρύτερης αποδοχής και εκτίμησης και όχι γιατί έδωσε κάποιο σχετικό δικαίωμα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα