«Ψαχνόταν» ο Σαλπιγγίδης

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δεν π΄ίστευε στα μάτια του με την τραγικ΄ή εικόνα της Εθνικής ομάδας κόντρα στην Γεωργία.

Κι όταν κλήθηκε από ραδιοφωνικό σταθμό να πει την γνώμη του για όσα είδε στην Τούμπα προσπάθησε να αμβλύνει τις κακές εντυπώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος

«Εμείς που παρακολουθούμε την Εθνική και δεν την ζούμε καθημερινά, δεν μπορούμε να εξηγήσουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Όσοι έχουν καθημερινή τριβή με την ομάδα γνωρίζουν καλύτερα. Αυτό που είναι δύσκολο να ερμηνευτεί είναι ο λόγος που είχε η ομάδα αυτή την εικόνα. Δεν είχαμε ομοιογένεια ως ομάδα. Ή ήμασταν σε πολύ κακή βραδιά και δεν λειτούργησε τίποτα ή δεν έχουμε αυτοπεποίθηση. Ολος ο μηχανισμός της Εθνικής λειτούργησε αρνητικά κόντρα στη Γεωργία. Φυσικά ρόλο έπαιξε ο αντίπαλός μας που ήταν πολύ καλός» τόνισε ο πρώην διεθνής επιθετικός και πρόσθεσε:

«Κόντρα στην Ισπανία πήραμε το μέγιστο, οι άλλες ομάδες δύσκολα θα πάρουν βαθμό εκεί. Είμαστε μια ομάδα καλή αλλά πρέπει να έχουμε διαφορετική αντιμετώπιση ανάλογα τον αντίπαλο που έχουμε. Ηταν μια κακή βραδιά, δεν λειτούργησε τίποτα και η Γεωργία λειτούργησε εξαιρετικά στο τρανζίσιον. όταν μιλάμε για επίπεδο εθνικών ομάδων ξέρουν τα παιδιά πως πρέπει να παίξουν, δε νομίζω πως είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα οι θέσεις των παικτών.»

Στο τέλος μίλησε και για τον Φαν΄  τ Σιπ: «Στις αλλαγές του προπονητή, μπορώ να πω πως εξαρτάται από την προσέγγιση του κάθε προπονητή. Ισως να ήθελε να δοκιμάσει πράγματα και να κατέληξε σε συγκεκριμένα πράγματα. Αυτό που περιμέναμε να δούμε από την Εθνική, το είδαμε από την Γεωργία. Για μένα όποια και να είναι κριτική στην Εθνική, σημασία έχει η εικόνα που είδαμε στην Τούμπα. Η Γεωργία μας έκλεψε την αυτοπεποίθηση που θα χτίζαμε στη συνέχεια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα