Ψάχνουν για τερματοφύλακα στον Παναθηναϊκό

Σοβαρό φαίνεται ότι είναι το πρόβλημα με τον Σωκράτη Διούδη στον Παναθηναϊκό,σε σημείο οι «πράσινοι» να ψάχνουν για τερματοφύλακα…

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το πρόβλημα του Σωκράτη Διούδη στη μέση είναι χρόνιο τότε στο «τριφύλλι» θα  κινηθούν για παίκτη.

Οι πράσινοι μελετούν το μέγεθος του προβλήματος του 27χρονου διεθνή Έλληνα γκολκίπερ, το οποίο υφίσταται εδώ και αρκετό καιρό και έχει προκαλέσει προβληματισμό.

Σε αρκετά φετινά ματς ο Διούδης αγωνίστηκε, κάνοντας πριν τους αγώνες ένεση, προκειμένου να περιοριστούν οι ενοχλήσεις.

Μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων και σε περίπτωση που αυτές δείξουν ότι είναι δύσκολη η οριστική αποκατάσταση του προβλήματος, τότε το τριφύλλι θα ξεκινήσει προεργασία και θα κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα τον προσεχή Ιανουάριο.

Για το θέμα που προέκυψε αιφνιδιαστικά πριν από τον αγώνα του Παναθηναϊκού στην Τούμπα, ο Λάζλο Μπόλονι σχολίασε :«…Αν κατάλαβα καλά το πρόβλημα του Διούδη στην μέση είναι μετά από θεραπεία που είχε δεχθεί στην Εθνική. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να απουσιάζουν παίκτες, όμως τα παιδιά που έπαιξαν προσπάθησαν και έπαιξαν σωστά. Όλοι πρέπει να κατανοήσουν πως για να μείνουμε στις πρώτες θέσεις πρέπει να είμαστε ταπεινοί», επεσήμανε στη κάμερα της Nova.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα