Ψάχνουν παίκτες στο μπάσκετ του Ολυμπιακού…

Μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Κεστούτις Κεμζούρα στην τεχνική ηγεσία, ο Ολυμπιακός  θα στρέψει την προσοχή του στο κομμάτι της ενίσχυσης.

Ο Λιθουανός τεχνικός μίλησε με τους διοικητικούς ηγέτες των “ερυθρόλευκων” και τους γνωστοποίησε τις ανάγκες του ρόστερ, προκειμένου να παρουσιαστεί μια καλύτερη εικόνα στα επόμενα παιχνίδια. Έτσι το προσεχές διάστημα αναμένονται οι ανάλογες προσθήκες και αποχωρήσεις.

Αρχικά το πλάνο προβλέπει την απόκτηση ενός γκαρντ με ικανότητες στην οργάνωση και την δημιουργία, αλλά και ενός αθλητικού ψηλού με έφεση στην άμυνα και το πικ εν ρολ. Θα υπάρξουν, βέβαια και οι ανάλογες αποχωρήσεις, αφού οι Γουέιντ Μπόλντγουιν, Γουίλ Τσέρι και Όγκουστιν Ρούμπιτ βρίσκονται κοντά στην έξοδο. Αντίθετα πιθανότητες παραμονής συγκεντρώνει ο Ίθαν Χαπ, λόγω του μικρού συμβολαίου, του ρόλου του ως τρίτου σέντερ, αλλά και των προοπτικών εξέλιξής του.

Δεδομένα τα ποσά που θα δαπανηθούν για τις δύο μεταγραφές δεν πρόκειται να είναι ιδιαίτερα μεγάλα, ενώ οι διαθέσιμοι πόροι λιγοστεύουν, καθώς θα πρέπει να δοθούν και οι αποζημιώσεις στους αποχωρήσαντες.

 

Διαβάστε επίσης