Ψάχνουν τις κάμερες για να εντοπίσουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Κατόπιν εορτής λειτουργεί η Αστυνομία στην Κύπρο.

Σύμφωνα με όσα γράφουν οι κυπριακές ιστοσελίδες οι Αρχές μελετούν πλέον τις κάμερες από το κλειστό κύκλωμα στο αεροδρόμιο της Λάρνακας για να εντοπίσουν ποιοι ήταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που παραβίασαν τα περιοριστικά μέτρα και συγκεντρώθηκαν στο χώρο για να υποδεχθούν την αποστολή της ελληνικής ομάδας.

Η ιστοσελίδα goalphilnews.com αναφέρει ότι «…στο πλαίσιο διερεύνησης των πιο πάνω αδικημάτων η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη 42χρονου κάτοικου επαρχίας Λάρνακας. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, στις μια χθες το μεσημέρι, αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, ποδοσφαιρική ομάδα (σ.σ. ΠΑΟΚ) στο πλαίσιο συμμετοχής της σε Ευρωπαϊκό αγώνα την Πέμπτη στην Κύπρο.

Αριθμός ατόμων (25-30) μετέβησαν στον χώρο του αεροδρομίου για να υποδεχθούν την εν λόγω ομάδα, παραβιάζοντας το σχετικό διάταγμα του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου. Τα παράνομα συναθροισμένα πρόσωπα, κατά την έξοδο της ομάδας από το αεροδρόμιο, άναψαν φωτοβολίδες, φώναζαν συνθήματα και προκαλούσαν ανησυχία. Από τις εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 42χρονου, ο οποίος και συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος. Ανακρινόμενος παραδέχθηκε στην παρουσία του στο χώρο και αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί αργότερα.

Στο πλαίσιο των εξετάσεων παραλήφθηκε οπτικό υλικό, το οποίο αξιολογείται για εντοπισμό και άλλων προσώπων που συμμετείχαν παράνομα στη συγκέντρωση.»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα