Ψάχτηκε με Καραγιαννίδη και Ζούγρη ο Παναθηναϊκός

Στην αγορά για παίκτη οι πράσινοι

Μετά τους τραυματισμούς των Ματίας Λεσόρ και Ομέρ Γιουρτσεβέν, καθώς και την αποχώρηση του Κώστα Αντετοκούνμπο, ο Παναθηναϊκός AKTOR διαθέτει πλέον μόνο έναν σέντερ, τον Γουένιεν Γκέιμπριελ.

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε μετά τη νίκη επί της Εφές ότι η ομάδα εξετάζει την προσθήκη παίκτη στη θέση «5», εφόσον βρεθεί διαθέσιμη λύση στην αγορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός προσέγγισε τον Προμηθέα για τον 23χρονο Αντώνη Καραγιαννίδη, που διανύει εξαιρετική σεζόν σε Ελλάδα και BCL, όμως η ομάδα της Πάτρας απάντησε αρνητικά. Παράλληλα, και ο Ολυμπιακός φέρεται να ενδιαφέρθηκε για τον Έλληνα διεθνή, ο οποίος μετρά 7,4 πόντους και 6,9 ριμπάουντ μέσο όρο στη Stoiximan GBL.

Επιπλέον, ο Παναθηναϊκός έκανε επαφές και με το Περιστέρι για τον Βαγγέλη Ζούγρη, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα