ΠΣΑΚ: «Γιατί ανοίγουν όλα εκτός από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό στην Ελλάδα;»

Την  απάντηση στο ερώτημα “γιατί ο ερασιτεχνικός αθλητισμός παραμένει κλειστός” ζητάει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβομένων Καλαθοσφαιριστών, με ανακοίνωσή του .

Για μίσος και διακρίσεις κάνει λόγο, ενώ αναρωτιέται γιατί όλα ανοίγουν στην Ελλάδα εκτός από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό…

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του ΠΣΑΚ:

Είμαστε κράτος δικαίου; Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εκφράζει την αγανάκτηση του, για την αντιμετώπιση που έχουν οι αθλητές των ερασιτεχνικών σωματείων και οι Ακαδημίες. Ο “θάνατος” του ερασιτεχνικού αθλητισμού έχει πολλά ονοματεπώνυμα. Κυριάκος Μητσοτάκης, Λευτέρης Αυγενάκης, Γιώργος Μαυρωτάς, Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Τους λοιμωξιολόγους δεν τους αναφέρουμε διότι όπως έχει αποδειχθεί, απλά εισηγούνται και άλλοι παίρνουν τις αποφάσεις. Μπορεί κάποιος να βγει υπεύθυνα και να πει, για ποιο λόγο, ενώ όλα “ανοίγουν” στην Ελλάδα, ο ερασιτεχνικός αθλητισμός παραμένει “κλειστός”; Έχουμε στείλει σε όλους αμέτρητους επιστολές και δεν άλλαξε κάτι! Πείτε μας τι άλλο να κάνουμε; Γιατί τόσο μίσος, τόσες διακρίσεις;“.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα