ΠΣΑΠ: «Να έχουμε ποδόσφαιρο αντάξιο του τίτλου που φέρουμε»

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, με αφορμή τη συμπλήρωση 14 χρόνων από την κατάκτηση του Euro 2004, εξέδωσε ανακοίνωση, με τον τίτλο «Το ποδόσφαιρο όπως το θέλουμε». Ο Π.Σ.Α.Π., μεταξύ άλλων, επισημαίνει πως οι εμπλεκόμενοι καλούνται να πράξουν τα δέοντα, ώστε «να έχουμε ποδόσφαιρο αντάξιο του τίτλου που φέρουμε».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Πέρασαν 14 χρόνια αλλά μοιάζει σαν χθες. Λίγες ώρες πριν. Ήταν 4 Ιουλίου του 2004, όταν η Εθνική Ελλάδος έγραψε το πιο όμορφο παραμύθι στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Τότε, ο Ότο Ρεχάγκελ και οι παίκτες του κατέκτησαν την κορυφή της Ευρώπης και εδραίωσαν την πατρίδα μας στην ελίτ του παγκόσμιου χάρτη.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών τιμά τα όσα πέτυχαν οι διεθνείς μας στα γήπεδα της Πορτογαλίας και ως πρωταθλητές Ευρώπης του 2004, καλούμαστε να έχουμε ποδόσφαιρο αντάξιο του τίτλου που φέρουμε.

Το EURO 2004 χαρακτηρίζεται και δικαίως, ως μία διοργάνωση σταθμός για όλους τους Έλληνες και θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας. Ήταν τότε που σύσσωμο το έθνος μας πανηγύρισε σαν ένα άτομο και με μία φωνή, αφού το ποδόσφαιρο ενώνει και αποτελεί το κορυφαίο κοινωνικό γεγονός.

Ο Π.Σ.Α.Π. εύχεται στο μέλλον να βιώσουμε ανάλογες στιγμές και θέλει να τονίσει προς πάσα κατεύθυνση πως με σύνεση και ομοψυχία, το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σε θέση να μας προσφέρει αντίστοιχες χαρές και συγκινήσεις».

Διαβάστε επίσης