ΠΣΑΠ: «Συνεχίστε το πρωτάθλημα, διαφυλάξτε τους παίκτες»

Οι διοικούντες τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και οι αρχηγοί των ΠΑΕ στη Super League, συναντήθηκαν σήμερα (19/3) και εξέτασαν τα δεδομένα που έχουν προκύψει στη… βιτρίνα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν ζητούν από τους αρμόδιους να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και να διαφυλαχτούν οι παίκτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση ΠΣΑΠ, αρχηγών ΠΑΕ Super League: «Η Διοίκηση του Π.Σ.Α.Π. και οι αρχηγοί των ποδοσφαιρικών ομάδων της Super League, σε συνάντηση που είχαν σήμερα, στα γραφεία του Συνδέσμου, ασχολήθηκαν με όλες τις σοβαρές εξελίξεις που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κοινή διαπίστωση όλων ήταν η αναγκαιότητα της συνέχειας του πρωταθλήματος, η με κάθε τρόπο διαφύλαξη της προσωπικής, αθλητικής και επαγγελματικής υπόστασης του ποδοσφαιριστή, αλλά και η κατά προτεραιότητα κατανόηση από όλους ανεξαιρέτως τους εμπλεκόμενους στο ελληνικό ποδόσφαιρο της καταλυτικής συμβολής του ποδοσφαιριστή στην εξασφάλιση του παρόντος και του μέλλοντος του. Κατά τα λοιπά, όλοι οι συμμετέχοντες στη συνάντηση επιφυλάχθηκαν για τις επόμενες κινήσεις τους».

Η διοίκηση του ΠΣΑΠ συναντήθηκε με τους αρχηγούς των ΠΑΕ στη Super League

Διαβάστε επίσης