Ψαρόπουλος: «Εγώ θα είμαι πρόεδρος στην ΕΠΟ»

Μπορεί να γίνονται διαβουλεύσεις για την εύρεση προέδρου κοινής αποδοχής στην ΕΠΟ, όπως αποκάλυψε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης με την έγκριση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, όμως ο Σταύρος Ψαρόπουλος έδωσε την απάντησή του λέγοντας πως αυτός θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Ομοσπονδίας, καθώς στηρίζεται από 45 Ενώσεις.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «crete2day» ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ανέφερε πως «η πεποίθησή μου, η ελπίδα μου και η επιδίωξή μας ως κυβέρνηση είναι να καταλήξουμε και είμαστε πολύ κοντά σε αυτό, σε μία υποψηφιότητα ενωτική για πρόεδρο της ΕΠΟ, που θα καταφέρει να συνθέσει τις συγκρουόμενες, ανταγωνιστικές δυνάμεις του ποδοσφαίρου. Γίνεται μία προσπάθεια με απόλυτη σοβαρότητα με την απόλυτη έγκριση του πρωθυπουργού. Επιδίωξη μας είναι να έχουμε στις κεντρικές θέσεις του επαγγελματικού και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, πρόσωπα που θα έχουν την σύμφωνη γνώμη του μεγαλύτερου μέρους των εμπλεκομένων».

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρος Ψαρόπουλος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις Αυγενάκη, επισήμανε:

«Θα είμαι πρόεδρος στην ΕΠΟ σύμφωνα με τις επιθυμίες των 45 Ενώσεων που με υπέδειξαν και με τις οποίες έχω επικοινωνία καθημερινή μαζί τους. Επομένως δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη δήλωση που μπορεί να γίνεται».

Σε ό,τι αφορά το χρόνο διενέργειας των εκλογών (που είναι προγραμματισμένες για τις 29 Δεκεμβρίου αλλά λόγω των υγειονομικών δεδομένων μπορεί πάλι να μετατεθούν) ο Στ. Ψαρόπουλος τόνισε:

«Για το χρόνο των εκλογών καλό θα ήταν να βοηθήσουν όλοι να γίνουν όσο πιο άμεσα είναι εφικτό, γιατί κάθε καθυστέρηση αποβαίνει σε βάρος του ποδοσφαίρου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα