Ψαρράκης: «Αλλοίωση πρωταθλήματος, προσβάλλουμε την αξιοπιστία του, όποιος έχει φιλότιμο ακολουθεί»

Το Λαύριο ήταν αυτό που βαθμολογικά -μετά από όσα έγιναν στην 26η αγωνιστική της Basket League- υποβιβάστηκε στην Α2. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Ψαρράκης ξέσπασε και έκανε λόγο για «αλλοίωση πρωταθλήματος».

Επισημαίνοντας ότι θα χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε ένδικο μέσο για να προσβληθεί η αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Και κάλεσε «όποιον έχει φιλότιμο να με ακολουθήσει».

Συγκεκριμένα, στην κάμερα της ΕΡΤ, ανέφερε: «Αγωνιστικά το Λαύριο δεν έπεσε. Αυτό που έπρεπε να κάνει, το έκανε. Αν θεωρούν ότι αυτό που έγινε ήταν αγωνιστική, συγχαρητήρια σε όποιον το θεωρεί. Το μπάσκετ δεν είναι κανενός, είναι όλων των ομάδων, και των μικρών και των μεγάλων. Αν οι μεγάλοι έχουν οποιοδήποτε πρόβλημα μεταξύ τους, ας το λύσουν, σεβόμενοι όμως και τις μικρές ομάδες.

Θα κάνουμε οτιδήποτε για να προσβάλλουμε την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, με οποιοδήποτε ένδικο μέσο. Δεν έχω τίποτα να χάσω, πεσμένος είμαι. Καλώ όποιον έχει φιλότιμο να με ακολουθήσει. Όχι εμένα σαν Γιάννη ή σαν Λαύριο, αλλά σαν μια μικρή ομάδα».

Πριν από το εναρκτήριο τζάμπολ είχε πει: «Ζητήσαμε άμεσα την αναβολή της αγωνιστικής. Δεν μπορεί όμως να το κάνει ο ΕΣΑΚΕ. Πρέπει να υπάρξει άνωθεν απόφαση, υπουργική. Αυτό που προτείναμε εμείς ήταν να γίνει η αναβολή των τριών αγώνων που έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Διαβάστε επίσης