Ψάχνει ηρεμία!

Μπορεί ο Τζενάρο Γκατούζο να έμεινε στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, το κλίμα στους Κρητικούς ωστόσο δεν είναι το καλύτερο δυνατό και χρειάζονται αποτελέσματα για αντιστροφή της κατάστασης.

Ο Ιταλός τεχνικός μετά τα ήξεις-αφήξεις της Κυριακής και της Δευτέρας, αποφάσισε τελικά να μείνει στον ΟΦΗ. Μάλιστα, όλη αυτή η ιστορία με την παραίτηση και την ανάκλησή της, έφτασε να γίνει θέμα ακόμα και στο BBC. Από τη μία, είναι θετικό το γεγονός πως παρέμεινε και προσπαθεί να λειτουργήσει συνεκτικά για τους «ιστούς» της ομάδας, από την άλλη όμως το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό στους Κρητικούς. Η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης έφερε στην επιφάνεια προβλήματα που είχαν μπει… κάτω από το χαλάκι μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και στο Ηράκλειο αναζητούν… την ηρεμία τους.

Το παιχνίδι της Πέμπτης (30/10), με αντίπαλο την Ξάνθη για το Κύπελλο, είναι μια ευκαιρία έτσι ώστε ο ΟΦΗ να «αγοράσει» χρόνο. Ο Γκατούζο θέλει να δει από τους ποδοσφαιριστές του πως κι αυτοί καταλαβαίνουν τις δυσκολίες και βάζουν πάνω από όλα την ομάδα. Ο Ιταλός τεχνικός θα κάνει αλλαγές αλλά δεδομένα περιμένει να δει βελτίωση στην εικόνα της ομάδας, έτσι ώστε να έρθει η νίκη και η… πολυπόθητη ηρεμία!

Διαβάστε επίσης