Ψάχνει το deal του ονόματος!

Η εμπορική ονομασία που θα μπει δίπλα σε αυτήν της “Αγιάς Σοφιάς” απασχολεί τις τελευταίες ημέρες τον Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος συνάντησε γερμανούς μεσάζοντες προκειμένου να τον φέρουν σε επαφή με εταιρείες για ένα σημαντικό deal.

Το βράδυ της Παρασκευής ο Δημήτρης Μελισσανίδης μαζί με τους Ανδριόπουλο και Κυρατσού, συναντήθηκαν με επιχειρηματίες διεθνούς βεληνεκούς που έχουν εμπλακεί σε αρκετά μεγάλα deals τα τελευταία χρόνια και μάλιστα φέρονται να εντυπωσιάστηκαν από τις λεπτομέρειες του έργου, ενώ ζήτησαν και πήραν τα ενημερωτικά στοιχεία που ήθελαν, ώστε να τα μελετήσουν καλύτερα.

Το ενδιαφέρον των Γερμανών αφορά στην εμπορική ονομασία του γηπέδου, ενώ ουσιαστικά θέλουν να εξασφαλίσουν εξουσιοδότηση της ΑΕΚ για να έρθουν σε επαφή με εταιρείες-κολοσσούς που θα συμμετάσχουν στο πρότζεκτ.

Ουσιαστικά λοιπόν από τους συγκεκριμένους, οι οποίοι δρουν και ως μεσάζοντες για προσέλκυση επενδυτικών κεφαλαίων, ζητήθηκε να βρεθούν προσφορές και για την εμπορική ονομασία του γηπέδου.

Ο Μελισσανίδης προσδοκά από τη συγκεκριμένη υπόθεση να προκύψει έσοδο μεγαλύτερο των 10 εκατ. ευρώ, ανάλογα βέβαια και τη χρονική διάρκεια της συμφωνίας με την εταιρεία που θα πλειοδοτήσει.

Η συνάντηση των δύο πλευρών διήρκεσε περίπου δύο ώρες, ενώ συμφωνήθηκε να υπάρξει και νέο ραντεβού το προσεχές διάστημα.

Διαβάστε επίσης