«Ψευτόμαγκες» Σωκράτης, Μανωλάς, «άγιος» ο Πασχαλάκης που έβριζε τους οπαδούς του ΟΦΗ κι ο Τζαβέλας με τα «σκουλήκια» (video)

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός αύριο Μεγάλη Πέμπτη και το Σαββιδοτεχνείο πετάει νταρτς στον Παπασταθόπουλο και τον Μανωλά, μετά το ντέρμπι στην «Λεωφόρο» του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Ότι και καλά, ο Σωκράτης προκαλούσε με χειρονομίες τους αντιπάλους του, ότι έχει φάει τα ψωμιά του και ο Μανωλάς έκανε ψευτομαγκιές από τον πάγκο. Και προκαλούσε τον κόσμο.

Και που φτάσανε, ρε, οι αθεόφοβοι; Να λένε ότι δεν χρειάζονται τέτοιες συμπεριφορές στην εθνική ομάδα και πρέπει ν’ αποκλειστούν. Γιατί είναι κακά παιδιά και προκαλούν τον κόσμο.

Που δεν έγινε τίποτα, βέβαια, στην «Λεωφόρο». Σοβαρό εννοώ. Γιατί το κάνουν αυτό; Εν όψει του ντέρμπι της Τούμπας, φυσικά. Για να τους ρίξουν το ηθικό και καλά.

Λες κι όταν ξυπνάνε το πρωί ο Παπασταθόπουλος με τον Μανωλά, το Σαββιδοτεχνείο έχουν στο μυαλό τους, τίποτα άλλο. Να διαβάσουνε τις παπαριές τους.

Γιατί η εθνική είναι οικογένεια και ο Μανωλάς με τον Σωκράτη χαλάνε την μανέστρα.

Ενώ ο Πασχαλάκης με τον Τζαβέλα την φτιάχνουν μυρωδάτη, με άνιθο και βασιλικό. Ο Πασχαλάκης που είπε τους φιλάθλους τους ΟΦΗ «σας γαμ…», όλα καλά. Να κληθεί στην εθνική.

Ο Τζαβέλας που είπε «σκουλήκια» τους Αρειανούς μόλις ο Αραούχο έβαλε γκολ στο Χαριλάου και το αίμα του Άλκη ακόμα κυλούσε, να κληθεί κι αυτός.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα