Ψηλώνει ο Άρης με Τριμμάτη

Την ημέρα που ο Ιβάν συμπλήρωνε δέκα χρόνια ζωής στον ΠΑΟΚ, ήρθαν τα μαντάτα. Ο Νικόλαος Τριμμάτης έγινε αντιπρόεδρος στον Άρη. Εδώ, αλλάζει το πράγμα, μάστορα. Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη μετά την μπούκα του Τριμμάτη. Ούτε ο ΠΑΟΚ θα είναι ίδιος, ούτε ο Ιβάν Σαββίδης, ούτε ο «οργανισμός», όπως αναφέρουν τον ΠΑΟΚ οι Σαββιδοτέχνες, λες κι είναι καμία πολυεθνική.

Ο Τριμμάτης δεν είναι όποιος κι όποιος. Χοντρό πορτοφόλι είναι ο Νικόλαος στην Αγγλία. Με κατασκευές ασχολείται ο Τριμμάτης. Με βασιλικά κτήματα ασχολείται και έχει παρτίδες και με το παλάτι και με τα πολιτικά πρόσωπα. Και προσωπικός φίλος του Μπόρις Τζόνσον είναι ο Τριμμάτης. Και δεν έχει σημασία που τον σφουγγαρίσανε τον Μπόρις. Οι επαφές είναι επαφές. Και με την βασίλισσα Ελισάβετ και τον διάδοχο Κάρολο έχει παρτίδες. Είναι και πρόεδρος επί τιμή των Ελλήνων επιχειρηματιών στην Αγγλία. Δεν μιλάμε, τώρα για τίποτα λιμά και πενταροδεκάρες.

Δεν πέρασε μία εβδομάδα που ανέλαβε αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ Άρης ο Νικολάκης και αμέσως άρχισε τις επαφές για να φτιάξει καινούργιο γήπεδο ο Άρης. Να το χτίσει ο ίδιος δηλαδή, αφού αυτή είναι η δουλειά του. Κατασκευαστής. Τώρα, θα πεις, μπας γι αυτό ήρθε ο Νικόλαος από την Χαλκιδική τον Άρη; Για να χτίσει το νέο γήπεδο και να την κάνει; Θα δείξει αν σκέφτεται έτσι ο επιχειρηματίας Τριμμάτης.

Θα δείξει κατά πόσο θα σπρώξει το μαρούλι στον Άρη για μεταγραφές. Άπαξ κι ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, πάει να πει ότι δεν ήρθε μόνο για την κονόμα, για να χτίσει το γήπεδο. Και για να πείσει ότι δεν ήρθε μόνο για κονόμα, θα ρίξει πολύ αγγλική λίρα χρυσή στην πιάτσα.

Ο Ιβάν με τον Τριμμάτη είναι παλιοί γνωστοί, δεν γνωριστήκαν χτες. Όταν μπήκε θέμα ότι ο Στέγγος πουλάει το Πόρτο Καράς, πρώτος έτρεξε ο Τριμμάτης να το καβαντζώσει. Μαζί με μία σύμπραξη Άγγλων επιχειρηματιών. Μάιος του 2019 ήτανε. Τελικά έκανε πίσω ο Τριμμάτης, γιατί, λέει δεν βρήκε συμφέρουσα την αγορά. Έτσι λέει η πιάτσα. Εγώ άλλα έμαθα. Ότι στον Στέγγο έπεσαν διάφορα τηλέφωνα για να το δώσει το μαγαζί στον Ιβάν Σαββίδη. Ότι θα υπήρχε χοντρή κονόμα επειδή θα ερχόταν μιλιούνια οι Ρώσοι τουρίστες. Ενώ ο Τριμμάτης ήθελε να παίξει κυρίως με τουρίστες από την Αγγλία και την Δυτική Ευρώπη, γενικότερα. Ήταν και πολιτικό το θέμα, βέβαια. Νίκησε ο Ιβάν, άσχετα που δεν του βγήκε το σενάριο, την μία με την πανδημία και την άλλη με την μπούκα των Ρώσων στην Ουκρανία.

Κι άλλα πολλά μπορώ να σου γράψω για τον Νικόλαο, αλλά το θέμα μου είναι αλλού. Πώς το καλοδέχτηκαν στον ΠΑΟΚ, αλλά και ο ίδιος ο Σαββίδης; Τώρα δεν θα έχουνε απέναντι τον Καρυπίδη να λένε ότι σουλατσάρει με τα λεφτά του Μαρινάκη. Έτσι είναι. Άπαξ και τον ΠΑΟΚ τον έφερνε βόλτα ο Θοδωρής, τι θα γίνει τώρα με τον Τριμμάτη; Αποκλείεται να είναι το ίδιο το έργο. Το κατάλαβαν αυτό τον ΠΑΟΚ ότι θα παιχτεί αλλιώς το έργο του χρόνου. Κι ο Ιβάν, επίσης. Όλοι αυτοί οι φραγκάτοι γνωρίζονται μεταξύ τους και ξέρει ο ένας τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει ο άλλος. Κι ο Ιβάν ξέρει ότι ο Νικόλαος δεν είναι παίξε –

γέλασε να τον φέρει βόλτα με τίποτα σπόρια ή και το καρπούζι ολόκληρο από τους διαιτητές. Προσεχώς περισσότερα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα