Ψήνουν αρνιά στις πλατείες οι Λαρισαίοι αν -πράγματι-φύγει ο Κούγιας (pic)

Με ανακούφιση και ενθουσιασμό έγινε δεκτή, από τους  φιλάθλους της Λάρισας, η υπόσχεση του Αλέξη Κούγια ότι σκοπεύει να αποχωρήσει από την διοίκηση του ιστορικού συλλόγου.

«Πήρα την απόφαση οριστικά και αμετάκλητα να αποχωρήσω από την ΑΕΛ και από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από αυτήν την στιγμή δεν θα παρακολουθήσω ξανά αγώνα της ΑΕΛ, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Ούτε θα έρθω ξανά στη Λάρισα. Παύω να έρχομαι στο γήπεδο. Κουράστηκα. Περιμένω να βοηθήσετε κι εσείς να βρεθεί ο αντικαταστάτης μου. Η απόφασή μου είναι οριστική και αμετάκλητη και δεν θα μου την αλλάξει κανένας. Μέχρι να βρεθεί ο διάδοχός μου, δεν θα συμμετάσχω στην καθημερινότητα της ΠΑΕ. Δεν θα ξαναβγάλω ανακοίνωση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο γνωστός ποινικολόγος.

Μια ματιά να ρίξει κανείς στα σχόλια της είδησης που αναρτήθηκε σε όλες τις ιστοσελίδες της Λάρισας θα αντιληφθεί ότι οι φίλαθλοι της ομάδας είναι τόσο ενθουσιασμένοι στο άκουσμα της είδησης που ετοιμάζονται να βγουν στις πλατείες και να ψήσουν αρνιά…

«Βάζω 2 αρνιά στην πλατεία Ταχυδρομείου και 5 κιλά τσιπρο» έγραψε ένας, ενώ κάποιος άλλος πρόσθεσε ότι «οι αποχωρήσεις του είναι σαν την τελευταία συναυλία των Scorpions, όπου πάντα περιμένεις την …επόμενη»

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα