Ψωμιάδης: «Η εμμονή του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπο μου αγγίζει τα όρια της γραφικότητας»

Τη δική του απάντηση στις δηλώσεις Δημήτρη Παπαδημούλη που σχολίασε την παρουσία του πρώην Περιφερειάρχη στην εξέδρα των επισήμων κατά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου  έδωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ο Μακεδόνας πολιτικός έκανε λόγο για εμμονή της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπό του ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν ανέβηκε από μόνος του στην εξέδρα και καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει τροπολογία ζητώντας την αλλαγή του πρωτοκόλλου.

Αναλυτικά η δήλωση του Παναγιώτη Ψωμιάδη:

«Η εμμονή της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπο μου αγγίζει πλέον τα όρια της γραφικότητας.

Το κρεσέντο ξεκίνησε με τις κατηγορίες για μόλυνση της λίμνης Κορώνεια,- κατηγορίες για τις οποίες αθωώθηκα στο δικαστήριο – και συνεχίστηκε με τη χθεσινή αήθη επίθεση, επειδή έκατσα στις θέσεις των επισήμων στην στρατιωτική παρέλαση. Αντιλαμβάνομαι απόλυτα την αγωνία του συντρόφου Παπαδημούλη και των θαυμαστών του για τη δημοσκοπική καθίζηση των συνιστωσών της μηδενιστικής και εθνοφοβικής αριστεράς που υπονομεύει εδώ και χρόνια την ελληνικότητα των Ελλήνων.

Ξέχασε για μία ακόμη φορά πως η 28η Οκτωβρίου είναι ημέρα μνήμης και εθνικής ενότητας, όχι μικροπολιτικών παιχνιδιών.

Κατανοώ ακόμη το ενδιαφέρον του να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον ΣΥΡΙΖΑ της επόμενης ημέρας, όταν τεθεί θέμα ηγεσίας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός, πως ο σύντροφος Παπαδημούλης βγαίνει μπροστά για μία ακόμη φορά, την ώρα που ο πρόεδρος του σιωπά.

Επειδή, όμως, και ο λαϊκισμός έχει τα όρια του, καλό είναι να γνωρίζει, πως βρέθηκα στην εξέδρα των επισήμων προσκεκλημένος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, δεν ανέβηκα με το ¨έτσι θέλω¨. Σε κάθε περίπτωση, είναι στο χέρι του συντρόφου Παπαδημούλη και των υπολοίπων στελεχών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσουν μια τροπολογία ζητώντας την αλλαγή του πρωτοκόλλου, ώστε να μην προσκαλούνται στις παρελάσεις πρώην περιφερειάρχες..

Καλώ τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη φορά που θα αντιγράψει τις εξυπνάδες του δημάρχου Θεσσαλονίκης, να ρωτήσει πρώτα, αν ισχύουν αυτά που του μεταφέρουν. Αλλιώς θα συνεχίσει να εκτίθεται, περιφέροντας τις εμμονές του στο διαδίκτυο…»

Διαβάστε επίσης