Ψυχρολουσία στο Σαββιδοτεχνείο: Μένει ο Φέρειρα

Όσοι ονειρεύονται απόλυση του ΑμπέλΦερέιρα από τον Ιβάν Σαββίδη καλό θα είναι να…γυρίσουν πλευρό.

Δεν πρόκειται να δώσει 1,5 εκατ. ευρώ στον Πορτογάλο ο Ιβάν για αποζημίωση και να κάνει προπονητή τον…Γκαρσία.

Το είπε ξεκάθαρα και ο μάνατζερ του 41χρονου προπονητή του ΠΑΟΚ, σε ένα ελληνικό Μέσο, όπως επίσης είπε ότι ο Φερέιρα είναι επιτυχημένος γιατί ο στόχος που προσελήφθη ήταν να…«βγάλει νέους παίκτες για να ενισχύσει την πιθανότητα πώλησής τους στο μέλλον, να παρουσιάσει ένα ποιοτικό επιθετικό ποδόσφαιρο και λογικά να παλέψει επίσης για τίτλους…».

Τώρα,αν στο Σαββιδοτεχνείο είχαν όνειρα για…δυναστείες και τα ρέστα, δεν ευθύνεται ο ίδιος, όπως υποστήριξε ο μάνατζέρ του, διότι «…όταν  ανέλαβε τον ΠΑΟΚ οι προπονήσεις ήδη είχαν ξεκινήσει στην Ολλανδία. Δεν σχεδίασε αυτός τη σεζόν, ούτε συμμετείχε στη διαδικασία των μεταγραφών».Και φυσικά δεν είχε τον χρόνο να τα προγραμματίσει όλα αυτά….

Παρέλαβε –δηλαδή– μια έτοιμη ομάδα….

Ο μάνατζερ του ΠΑΟΚ θεώρησε κομβικό σημείο της χρονιάς την ήττα από τον Ολυμπιακό και την ιστορία της αφαίρεσης των βαθμών από τον «Δικέφαλο του Βορρά » για την ιστορία με την Ξάνθη, την οποία χαρακτήρισε «πολύ άδικη» για λόγους που ο καθένας μπορεί να καταλάβει…

Στο τέλος της συνέντευξης ο μάνατζερ του Φερέιρα έριξε και τις σπόντες του για τα χρήματα που ξοδεύει ο Ολυμπιακός σε μεταγραφές σε σχέση με τον ΠΑΟΚ, λέγοντας πως «…ο Πέδρο Μαρτίνς έχασε τα πάντα στην πρώτη σεζόν και είναι σε μια ομάδα που συνήθως ξοδεύει τα διπλά χρήματα από τον ΠΑΟΚ».

Στο τέλος έστειλε μήνυμα σε όλους όσοι προεξοφλούν την απομάκρυνση του πελάτη του, λέγοντας ότι «…ο  ιδιοκτήτης και επίσης ο νέος τεχνικός διευθυντής έχουν εκφράσει την απόλυτη εμπιστοσύνη τους, κινούνται συντονισμένα με τον προπονητή κι αυτό είναι ευχάριστο…».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα