Πυρά ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Β. Μιχαλολιάκου

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου του ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου ότι δεν θέλει ομοφυλόφιλους στο περιβάλλον του κι ότι δεν τους εμπιστεύεται στο δημόσιο βίο.

Η ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους πολίτες του Πειραιά να αποδοκιμάσουν το δήμαρχο και τις απόψεις του υπογραμμίζοντας πως οι ομοφυλόφιλοι του Πειραιά δεν είναι άνθρωποι δεύτερης κατηγορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Tο ομοφοβικό παραλήρημα του δημάρχου Πειραιά Β. Μιχαλολιάκου δεν μας εκπλήσσει. Πιστός οπαδός των πιο σκοταδιστικών ιδεών του παρελθόντος, ο Β. Μιχαλολιάκος δικαιώνει απόλυτα τον πιστό του σύμμαχο μητροπολίτη Πειραιά Σεραφείμ στην προσπάθεια του να πείσει τους Πειραιώτες ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες σήμερα βρίσκονται αντιμέτωποι με το δήμαρχο Πειραιά στο ρατσιστικό του μένος, που αποδεικνύει ότι στον 21ο αιώνα υπάρχουν ακόμα αυτοί που διαχωρίζουν τους πολίτες με βάση τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό.

Καλούμε τους πολίτες του Πειραιά να αποδοκιμάσουν το δήμαρχο και τις απόψεις του που έρχονται σε ευθεία αντίθεση με το ελληνικό αλλά και το ευρωπαϊκό δίκαιο και κηρύσσουν το μίσος.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα