Πωλίνα Τριγωνίδου: Κατάφερε και έφερε εκτός εαυτού τον Πέτρο Κωστόπουλο (βίντεο)

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο απάντησε ο Πέτρος Κωστόπουλος σε ερωτήσεις που του έκαναν οι δημοσιογράφοι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, το βράδυ της Πέμπτης. Το ζουμί των απαντήσεων του ήρθε μετά απο τις ερωτήσεις της Πωλίνας Τριγωνίδου με την κάμερα του Ε και της εκπομπής Φτιάξε Καφέ να στα Πω .
Με αφορμή τις φήμες περί εγκυμοσύνης της πρώην συζύγου του, Τζένης Μπαλατσινού, τις οποίες διέψευσε ο σύντροφός της, Βασίλης Κικίλιας, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Πέτρο αν εκείνος θα παντρευόταν ξανά και θα έκανε παιδί.

«Σχιζοφρενείς είστε; Να ξαναπαντρευτώ; Τρελοί είστε; Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι!», ανέφερε και συνέχισε: «τι να κάνω; Να κάνω και παιδιά; Έχεις κέφια εσύ σήμερα, μπράβο! Κανένας άντρας που έχει τρία παιδιά δεν θέλει να κάνει άλλα. Πρέπει να σε πιάσει πολύ μ@λ@κ@ η γυναίκα για να κάνεις παιδιά. Άκου παιδί! Όχι, δεν θέλω!».

Τέλος να προσθέσω γιατί πρέπει να τα λέμε και αυτά οτι η Πωλίνα πήρε το βάπτισμα του πυρός και βγήκε με κάμερα για ρεπορτάζ πρώτη φορά αν και νέο μέλος στην εκπομπή  και όπως θα ακούσετε και στο απόσπασμα η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνη…

Διαβάστε επίσης