Πυρά Λυσάνδρου-Γκαγκάτση κατά Μπαταγιάννη

Επίθεση στον πρόεδρο της Super League Βαγγέλη Μπαταγιάννη εξαπέλυσε στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ., ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου, και ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Η ουσία είναι πάντως ότι η αμφισβήτηση του Βαγγέλη Μπαταγιάννη μπορεί να οδηγήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα σε αντικατάστασή του.

Ο Μηνάς Λυσσάνδρου, είπε χαρακτηριστικά:

«Τι πήγες και είπες στους διαιτητές; Αυτά σου είπαμε εμείς να πεις; Πήγες και τα έβαλες μαζί τους; Ποιος σου είπε να το κάνεις αυτό; Ποιος σου είπε ότι θέλουμε να είμαστε απέναντι στους διαιτητές;».

Ο πρόεδρος της Super League και αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, απάντησε ότι θα φέρει τα πρακτικά για να δουν όλοι τι ακριβώς είπε, αλλά ο Μηνάς Λυσάνδρου συνέχισε:

«Τα πρακτικά αποτυπώνουν λέξεις, όχι το ύφος σου. Έχουμε μια χορηγία που ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες. Τα τηλεοπτικά είναι στον αέρα. Τι κάνεις για όλα αυτά; Σκέψου ότι δεν έχεις καν αντιπολίτευση! Ούτε δηλώσεις κάνουμε εναντίον σου ούτε τίποτα! Και εσύ τι κάνεις; Δηλαδή αν είχες και αντιπολίτευση τι θα έκανες; Εξήγησέ μας! Είσαι ο πρόεδρός μας;».

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, συμφώνησε με όσα έλεγε ο Μηνάς Λυσάνδρου, και ανέδειξε ένα άλλο θέμα:

«Πληροφορούμαστε ότι έκανες συνάντηση με τους παρατηρητές αγώνων. Είναι αλήθεια αυτό;», ρώτησε ο Μάκης Γκαγκάτσης. Ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης απάντησε ότι, «έκαναν οι παρατηρητές μια συνάντηση, μου ζήτησε ο υπεύθυνος ασφαλείας της Λίγκας να πάω και πήγα».

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ συνέχισε: «Και τι τους είπες; Είσαι αντιπρόεδρος ομάδας και πας σε συνάντηση με τους παρατηρητές, χωρίς καν να έχουμε ενημερωθεί; Πώς πας σε μια τέτοια συνάντηση; Τι ήθελες εκεί;».

Διαβάστε επίσης