Πυρά ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ για την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ικαρία

Θύελλα αντιδράσεων από την αντιπολίτευση

Τα πυρά τους έστρεψαν προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τόσο το ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΚΙΝΑΛ με αφορμή την επίσκεψή του στην Ικαρία και την παρουσία του στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ, Χριστόδουλου Στεφανάδη.

Αρχικά, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνική δικτύωσης επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έκανε λόγο για βαθιά υπεροψία και αλαζονεία από μεριάς Μητσοτάκη.

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα στο Instagram :


ΚΙΝΑΛ: «Προκλητικές και προσβλητικές οι εικόνες από την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ικαρία»

Την σκυτάλη πήρε έπειτα το ΚΙΝΑΛ, καθώς με τη σειρά του άσκησε σκληρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη κάνοντας λόγο για «προκλητικές και προσβλητικές» τις «εικόνες από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ικαρία», σημειώνοντας ότι «ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης έχει προσωπική ευθύνη».

Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ

«Οι εικόνες από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Ικαρία είναι προκλητικές και προσβλητικές» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ και επισημαίνει πως είναι: «Προσβλητικές για τον πολίτη που καλείται να κλειστεί στο σπίτι του από τις έξι και να τηρήσει τα μέτρα κατά της πανδημίας, όταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, κορυφαίοι υπουργοί και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας συνωστίζονται και γευματίζουν.
Προσβλητικές για την Ελευθεροτυπία καθώς τόσο οι εικόνες του συνωστισμού, όσο και της διαμαρτυρίας κατά του Πρωθυπουργού και της συνοδείας του, αποσιωπήθηκαν από τα περισσότερα μέσα. Ματαιοπονεί η Κυβέρνηση αν νομίζει ότι μπορεί να ελέγχει την πληροφόρηση . Το κύμα αγανάκτησης κατακλύζει τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης». Και η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ καταλήγει: «Ο κυνισμός και η αλαζονεία της Κυβέρνησης της ΝΔ και του Πρωθυπουργού που νομίζουν ότι είναι υπεράνω του νόμου θέτουν και σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης έχει προσωπική ευθύνη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα