Πυροβολισμοί σε σχολείο στο Τέξας – Μαθητής ο δράστης

Ανθρωποκυνηγητό των αστυνομικών αρχών του Τέξας, για τον μαθητή που σκόρπισε τον πανικό σε σχολείο, τραυματίζοντας 4 ανθρώπους

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν στο επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στο λύκειο Timberview του Τέξας στις ΗΠΑ νωρίτερα σήμερα.Η τοπική αστυνομία εκτιμά ότι το επεισόδιο ξεκίνησε από καυγά μεταξύ μαθητών. Ενα άτομο με μικροτραυματισμούς αρνήθηκε να λάβει ιατρική βοήθεια, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των τοπικών Αρχών. Ακόμα τρεις, διαμετακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Η κατάστασή τους είναι άγνωστη.

Η αστυνομία πιστεύει ότι τρία από τα θύματα της επίθεσης ήταν μαθητές και ο τέταρτος φέρεται να ήταν καθηγητής. Δύο από τους τραυματίας εκτιμάται ότι έχουν πυροβοληθεί σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο ύποπτος φέρεται να είναι ο 18χρονος Τίμοθι Τζορτζ Σίμκινκς. Οι αρχές ανέφεραν ότι ο ύποπτος έχει απομακρυνθεί πλέον κατά πολύ από την περιοχή με ένα ασημί Dogde Charger του 2018. «Δεν είναι μια τυχαία βίαιη ενέργεια», είπαν οι αρχές συμπληρώνοντας πως: «είναι ένας μαθητής που μπήκε σε έναν καυγά και τράβηξε όπλο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα