Πυροβολισμοί στην Αλεξάνδρας: Ντοκουμέντο από τη διαφυγή των δραστών

Τη διαφυγή των δραστών από το σημείο που ξυλοκοπήθηκε και πυροβολήθηκε ο 32χρονος μέρα μεσημέρι στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας όπως αποτυπώνεται στο βίντεο που δημοσιεύει το CNN Greece και το οποίο βρίσκεται στα χέρια των αρχών.

Χαρακτηριστική είναι και η φιγούρα του βασικού κατηγορουμένου που κρατά το όπλο με το οποίο λίγο νωρίτερα πυροβόλησε στον 32χρονο.

Πρόκειται άλλωστε για παλιό γνώριμο στην αστυνομία με δικογραφίες και σοβαρά αδικήματα. Από τη πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί έκαναν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ χούλιγκαν που ανήκουν στην ίδια ομάδα και αναζητούσαν τους τέσσερις άνδρες που έστησαν ενέδρα στο θύμα τους.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, οι αστυνομικοί του τμήματος εκβιαστών διαπίστωσαν ότι ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση είχε εμπλοκή στο παρελθόν με ομάδα εκβιαστών, είχε κατηγορηθεί για το νόμο περί αθλητικής βίας και είχε πυροβολήσει ξανά άνδρα που ανήκει επίσης στην ίδια ομάδα με αυτόν. Επίσης είχε καταγγελθεί και για ενδοοικογενειακή βία.

Όπως όλα δείχνουν μαζί με τους άλλους τρεις συλληφθέντες έστειλαν ενέδρα στον 32χρόνο και μάλιστα ένας από τους κατηγορούμενους υποστηρίζει ότι ο δράστης τους είπε ότι θα πάνε να χτυπήσουν κάποιον, όμως ποτέ δεν του αποκάλυψε ούτε ποιος ήταν αλλά ούτε και ότι στην ουσία θα τον πυροβολούσαν για να τον σκοτώσουν.

Πάντως, ένας από τους συλληφθέντες δεν δίστασε να προσπαθήσει να αρπάξει το πιστόλι του μόλις αντίκρισε τους αστυνομικούς που έσπευσαν να τον συλλάβουν ενώ στα σπίτια τους βρέθηκαν και όπλα.

Σε άλλο από κατάστημα της περιοχής είχε καταγράφει υλικό αποτυπώνεται πως η ομάδα των δραστών πλησιάζει κοντά στον κάδο σκουπιδιών το θύμα και αφού τον ρίχνουν στο έδαφος και τον χτυπούν τότε ο 32χρονος δέχτηκε και τους πυροβολισμούς.

Αμέσως μετά εξαφανίζονται ενώ από θαύμα δεν υπάρχουν τραυματίες διερχόμενοι πολίτες ενώ ακόμη και μητέρες με μικρά παιδιά περνούν ανάμεσα από τους δράστες και τον άνδρα που κρατά το πιστόλι και πυροβολεί.

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα