‘”Αδειασμα” Παπαθανάση σε Χαρδαλιά

O Nίκος Παπαθανάσης “άδειασε” τον Νίκο Χαρδαλιά και το διπλό “φάουλ”που έκανε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας στην Καρδίτσα.

«Είμαι χριστιανός ορθόδοξος και αυτή τη στιγμή πάνω από όλα είναι η δημόσια υγεία», δήλωσε στα Παραπολιτικά ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, ερωτηθείς εάν θα φιλούσε το χέρι ιερέα όπως έκανε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας

Στη συνέχεια, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε πως δεν θα φιλούσε κανένα χέρι και πως ήταν πολύ προσκετικός και θα εφάρμοζε κάθε μέτρο.

Τι είπε για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Όσον αφορά τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ο κ. Παπαθάνσης σημείωσε πως εχει γίνει μεγάλη προσπάθεια να βελτιωθεί η συχνότητα των συρμών του Μετρό, προσθέτονας πως μαγικό τρικ για να υπάρξουν επιπλέον συρμοί δεν μπορεί να υπάρξει

Τόνισε πως το θέμα της υγείας δεν μπαίνει σε ζυγαριά και όποια μέτρα πρέπει να ληφθούν θα ληφθούν, ενώ ζήτησε να φορούν όλοι μάσκες και να είναι προσεκτικοί, επισημαίνοντας ταυτόρονα ότι σε όσους δεν τηρούν τα μέτρα επιβάλλονται πρόστιμα και πως οι έλεγχοι είναι διαρκείς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα