“Άλλο οι ευρωεκλογές, άλλο οι βουλευτικές” λέει ο Ραγκούσης

Την αισιοδοξία του για καλό αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές μέσω… επίθεσης στην οικογένεια Μητσοτάκη εξέφρασε ο Γιάννης Ραγκούσης σε συνέντευξη που παραχώρησε το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και νυν υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στη Β’ Πειραιά είπε χαρακτηριστικά ότι την ύστατη στιγμή πιστεύει ότι θα εκδηλωθούν τα υγιή(;) πολιτικά αντανακλαστικά των πολιτών «μπροστά στο ενδεχόμενο η πατρίδα μας να περάσει ολοκληρωτικά στα χέρια της πιο αμφιλεγόμενης και κατεστημένης πολιτικής οικογένειας».

Εκτιμώντας ότι η δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εκφράστηκε στις ευρωεκλογές και εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι αυτή η δυναμική θα είναι εμφανής και την επομένη των εθνικών εκλογών, ο Γ, Ραγκούσης έστρεψε τα βέλη της κριτικής του και στο Κίνημα Αλλαγής λέγοντας (σ.σ. αναπόδεικτα προφανώς) ότι «το ΚΙΝΑΛ της Φώφης Γεννηματά ήδη συνεργάζεται με τη Ν.Δ. και η συμβολή της προσωπικά στη νίκη του κ. Μητσοτάκη στις ευρωεκλογές ήταν καθοριστική».

Διαβάστε επίσης