“Αποκομμένος από τον κόσμο ο Τσίπρας- Την πάτησε γιατί μας υποτιμούσε”

Ο Κωστής Χατζηδάκης μίλησε για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και σχολίασε τον τρόπο που αντιμετώπισε την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, με την οποία προκήρυξε εθνικές εκλογές αλλ΄ά και τη νίκη της ΝΔ.

Αρχικά, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στη διαφορά του κόμματός του από τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Το περίμενα να κερδίσει η Νέα Δημοκρατία, αλλά δεν έχει σημασία τι περίμενα και τι δεν περίμενα εγώ. Σημασία έχει ότι το κόμμα έλαβε ένα μεγάλο ποσοστό, ενώ ταυτόχρονα η ΝΔ σε ευρωεκλογές ανεβαίνει πέντε μονάδες. Το ότι η ΝΔ ανέβηκε, ενώ ξέραμε ότι ήταν ένα τραυματισμένο κόμμα και ότι ξεκινήσαμε το ’16 με μείον οκτώ, αυτό συνδυαστικά σημαίνει πολλά. Νομίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ την πάτησε, γιατί μας υποτιμούσε…».

Ενώ για τον πρωθυπουργό σχολίασε: «Ο κ. Τσίπρας δεν χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ήττα, δικαίωμά του αυτό, αλλά δεν βρήκε να πει μια κουβέντα αυτοκριτικής. Με μια αλαζονεία απίστευτη, έδειξε ότι είναι αποκομμένος από τον κόσμο. Δηλαδή, βρίσκεται σε πλήρη αποκοπή από το πρόβλημα. Αλλά, εμείς πρέπει να κοιτάμε τη δουλειά μας, γιατί ο κόσμος πλέον κοιτάει προς τα εμάς. Πρέπει να προβάλουμε το πρόγραμμά μας και τις αρχές του».

Τέλος, ο κ. Χατζηδάκης σχολίασε μέσω του ΣΚΑΪ: «Μέχρι τώρα η συζήτηση κινούταν γύρω από τη διανομή. Όμως, πρέπει να δούμε και την παραγωγή και το πως θα ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας».

Διαβάστε επίσης