“Απορροφήσατε τους Ρασπούτιν και όχι τα κονδύλια του ΕΣΠΑ”

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι οι σχέσεις του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου με τον ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν ήταν καλές. Τουναντίον ο εκ των αντιπροέδρων της Βουλής και βουλευτής Αρκαδίας του ΚΙΝΑΛ ήταν από τους πολέμιους της κυβέρνησης Τσίπρα. Τώρα με αφορμή και το έγγραφο του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη για τους μετακλητούς υπαλλήλους επί ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κωνσταντινόπουλος προέβη σε μία αποκάλυψη που προκάλεσε ντόρο. Μιλάμε φυσικά για την πρόσληψη εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ του Θανάση Θεοχαρόπουλου και της πρώην υπουργού Μακεδονίας-Θράκης Ελευθερίας Χατζηγεωργίου.

Στο θέμα παρενέβη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος χαρακτήρισε ως λαγό της κυβέρνησης τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, κατηγορώντας τον ότι έφερε το θέμα στην επικαιρότητα για να στρέψει αλλού τα φώτα της δημοσιότητας και όχι στις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ πως επί ημερών Μητσοτάκη αυξήθηκαν οι μετακλητοί.

Όπως γίνεται αντιληπτό ουδείς μπόρεσε να ηρεμήσει τον Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος έμοιαζε ως ταύρο σε υαλοπωλείο.  Κι εξέδωσε έγγραφη απάντηση όχι μόνο για τους μετακλητούς του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και άλλα θέματα, όπως τους ποινικούς κώδικες, την απορρόφηση του ΕΣΠΑ, αλλά και τον “Ρασπούτιν”.  Ας σημειωθεί ότι ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αποκάλυψε πρώτος τα έγγραφα που αποδεικνύουν τον στρατό των μετακλητών του ΣΥΡΙΖΑ, όσο ήταν στην κυβέρνηση, έγγραφα τα οποία προέρχονται από απάντηση σε ερώτηση των βουλευτών του ΚΙΝΑΛ στη βουλή.

Η απάντηση

Η απάντηση του εκ των αντιπροέδρων της Βουλής ήταν η ακόλουθη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Χαρίτσης πρέπει να απολογηθούν στους Έλληνες φορολογούμενους γιατί ξόδεψαν 120 εκατομμύρια ευρώ για μετακλητούς υπαλλήλους, για τη συντήρηση του κομματικού στρατού. Την αξιοπιστία του κ. Χαρίτση και των λεγομένων του, την γνωρίζουν όλοι στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Το ψέμα του για την πρώτη θέση απορρόφησης στο ΕΣΠΑ κράτησε λίγο και δυστυχώς είμαστε στην 19 η θέση και λέξη δεν ακούσαμε. Τίμημα το οποίο θα πληρώσει ο Ελληνικός Λαός.

Ο μόνος Λαγός που είναι σήμερα χαρούμενος, είναι ο χρυσαυγίτης Ευρωβουλευτής, μαζί με τους υπόλοιπους πρώην Βουλευτές θαυμαστές του Χίτλερ. Με την ψήφο του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, αλλάξατε τον ποινικό κώδικα και τώρα αθωώνονται στο ένα δικαστήριο μετά το άλλο.

Πράγματι τέτοιοι «λαγοί» της ακροδεξιάς δεν θα ξαναπεράσουμε. Σε λίγους μήνες θα επανέλθουμε ερωτώντας για τους μετακλητούς της Ν.Δ., μην ανησυχείτε εμείς δεν έχουμε «πολιτικούς Ρασπούτιν». Τους απορροφήσατε όλους εσείς.

Υ.Γ. Κάθε ύβρις από την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα είναι τίτλος τιμής για μένα».

 

Διαβάστε επίσης