“Αθώωσε” φοιτητές και Καμμένο ο Κυρίτσης

«Φοιτητικές διαδικασίες» χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης τον εγκλωβισμό πανεπιστημιακών από φοιτητές στο κτήριο της Συγκλήτου το πρωί της Τρίτης.
«Φοιτητικές διαδικασίες, υποθέτω ότι θα τα βρουν με έναν τρόπο στη Σύγκλητο. Πιστεύω ότι είναι καλύτερα τα θέματα της ακαδημαϊκής κοινότητας να τα αφήνουμε στην ακαδημαϊκή κοινότητα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κυρίτσης
Όσον αφορά τις αντιδράσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στα όσα είπε ο Πάνος Καμμένος για αμερικανικές βάσεις σε Βόλο, Λάρισα και Αλεξανδρούπολη, ο κ. Κυρίτσης παρατήρησε ότι «ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ και οι ψηφοφόροι της αριστεράς είναι εκπαιδευμένοι να το κοιτάζουν ιστορικά και στρατηγικά. Ιστορικά ο Καμμένος δεν εμπόδισε καμία από τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ και στρατηγικά το μείζον του να ολοκληρώσει το σχέδιό της η κυβέρνηση προηγείται των τριβών».
Κάνοντας ειδική αναφορά στην «αντιμετώπιση των νταβατζήδων» – στη σκιά όσων είπε ο Παύλος Πολάκης πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές «αν βάλει ορισμένους στη φυλακή» – είπε ότι «αυτό το πράγμα βρίσκεται ακόμα εν εξελίξει. δεν μπορούμε να πούμε ότι η κυβέρνηση έχει αντιμετωπίσει το ζήτημα αυτό. Αυτό που θα ευνοούσε τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κόσμος να πιστέψει ότι αντιμετωπίζει τη διαφθορά και δεν είναι ίδιος με τους άλλους. Εξάλλου το 80% των αποφάσεων της Δικαιοσύνης δεν είναι υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ».
Ωστόσο αποδοκίμασε τη δήλωση Πολάκη σημειώνοντας «λέγονται πολλά τέτοια, κακώς λέγονται, κακώς εμπλέκονται οι άνθρωποι τόσο προσωπικά σε ζητήματα πολιτικής».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα