“Δεν διέκοψα κανέναν Μαραθώνιο” απαντά ο Ψινάκης

«Φυσικά και ήμουν εκεί, όρθιος πίσω από τα κάγκελα και έβγαλα εκατοντάδες σέλφι με κόσμο που σταματούσε ενώ έτρεχε για να φωτογραφηθεί μαζί μου», δήλωσε ο δήμαρχος Μαραθώνα απαντώντας στα δημοσιεύματα ότι διέκοψε τον Μαραθώνιο αποδίδοντας τις φωτό σε κακοήθεια, ενώ τονίζει ότι «η φετινή διοργάνωση ήταν η πιο άρτια και ενώ ήταν αφιερωμένη στη μνήμη των 99 θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς, κάποιοι για πολιτικούς λόγους μου επιτίθενται». Όπως σημειώνει ο δήμαρχος Μαραθώνα, «και η χυδαιότητα έχει τα όριά της».

Μάλιστα στο προφίλ στου στο facebook ανήρτησε και σχόλια συμμετεχόντων στο Μαραθώνιο ενώ ο ίδιος έγραψε: “Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους εκατοντάδες φίλους μου που έτρεξαν στο Μαραθώνιο αφιερωμένο στη μνήμη των 99 νεκρών και που με τις μαρτυρίες τους που δημοσίευσαν στη προσωπική τους σελίδα στο Facebook, για την δύναμη που δώσατε στην Αλήθεια! Νικήσατε όλη αυτή την χυδαιότητα, την συκοφαντία και την ψευτιά που μεθοδευμένα γίνεται από συγκεκριμένα ΜΜΕ, για συγκεκριμένους λόγους και από συγκεκριμένα άτομα εναντίον μου όλο αυτό το διάστημα.”

Ο Μαραθώνιος Δρόμος είναι ο αγώνας των αγώνων στη μνήμη των ανθρώπων μας. Είναι διαχρονικό σύμβολο αυταπάρνησης, θέλησης & δύναμης με αφετηρία τον Μαραθώνα και τερματισμό όλον τον κόσμο. 🇬🇷

Gepostet von Ilias Psinakis / Ηλίας Ψινάκης am Sonntag, 11. November 2018

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα