“Δούρειος Ίππος ο Θεοδωράκης – Ήθελε να διαλύσει το ΚΙΝΑΛ”

Σφοδρή επίθεση στον Σταύρο Θεοδωράκη αλλά και στη ΔΗΜΑΡ  εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος για τη στάση τους υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών.

“Η Συμφωνία των Πρεσπών και τα φλερτ με τον Αλέξη Τσίπρα, δεν λειτουργούν απλώς διαλυτικά για τα κόμματα της κεντροαριστεράς, αλλά φορτίζουν επικίνδυνα το κλίμα στο χώρο αυτό με απίστευτες αλληλοκατηγορίες και βαριές καταγγελίες” είπε αρχικά μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104.6 ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά του Σταύρου Θεοδωράκη, χαρακτηρίζοντάς τον «Δούρειο Ίππο» και καταλογίζοντας του ότι «θέλησε να διαλύσει το Κίνημα Αλλαγής»!

«Για μένα πια είναι ξεκάθαρο ότι το Ποτάμι και ο κύριος Θεοδωράκης ήταν ένας από τους Δούρειους Ίππους για να διαλυθεί αυτή η προσπάθεια του προοδευτικού χώρου. Γιατί δεν είναι απλό αυτό. Τον κύριο Τσίπρα δεν τον αφορά, που λέει “εμείς αν πάμε με Νέα Δημοκρατία ή ΣΥΡΙΖΑ”. Μπόνους δίνει είτε πάμε με τη Νέα Δημοκρατία είτε με το ΣΥΡΙΖΑ. Ο Τσίπρας θέλει να μας εξαφανίσει εμάς, για να διαπραγματευτεί την επόμενη μέρα αν δεν υπάρχουν 180» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Διαβάστε επίσης