“Δούρειος ίππος του Τσίπρα ο Θεοδωράκης κατά του ΚΙΝΑΛ”, υποστήριξε ο Κωνσταντινόπουλος

Την άποψη ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Σταύρος Θεοδωράκης -ως «δούρειος ίππος» του πρωθυπουργού- συνήργησαν με στόχο τη «διάλυση του ΚΙΝΑΛ» εξέφρασε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο βουλευτής Αρκαδίας υποστήριξε ότι «υπήρξε συνεννόηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Σταύρο Θεοδωράκη για τη διάλυση του ΚΙΝΑΛ. Σήμερα δεν υπάρχει Ποτάμι, η ΔΗΜΑΡ πήρε μια απόφαση 50-50, ο στόχος που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Δούρειοι ίπποι του να μας διαλύσει δεν πέτυχε».

Επαναλαμβάνοντας τη θέση του ΚΙΝΑΛ, ο κ. Κωνσταντινόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση πως αρνείται να καταθέσει το κείμενο του Συντάγματος των Σκοπίων, υπογραμμίζοντας ότι «το να ψηφίσει κάποιος “ναι” ή “όχι”, δίχως να έχει διαβάσει το συγκεκριμένο κείμενο, είναι λάθος. Η κυβέρνηση το κάνει επίτηδες» προσέθεσε.

Ερωτηθείς για το «στοίχημα» των επερχόμενων εκλογών, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος χαρακτήρισε το ΚΙΝΑΛ ως «τον μόνο στιβαρό χώρο, πέρα από τη Ν.Δ. και τον ΣΥΡΙΖΑ» και κατέληξε ως εξής: «Το πολιτικό διακύβευμα των επόμενων εκλογών είναι η απάντηση στην πόλωση και στον νέο διχασμό που καλλιεργείται. Συμβολικά η συνέντευξη Παπανδρέου στο συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης και τη συγκεκριμένη μέρα δημιούργησε ένα αλαλούμ, παρόλο που οι απόψεις που διατύπωσε είναι οι γνωστές. Στο συνέδριο του ΚΙΝΑΛ πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να επανακαθορίσουμε τις προτεραιότητές μας».

Διαβάστε επίσης