“Εφικτό το διψήφιο ποσοστό για το ΚΙΝΑΛ”, δήλωσε ο Γιώργος Πεταλωτής

«Το μεγάλο στοίχημα για τον χώρο μας είναι να μπορέσουμε να ενισχυθούμε εκλογικά σε τέτοιο σημείο έτσι ώστε να είμαστε μία πραγματικά υπολογίσιμη δύναμη, που σημαίνει ότι θα πρέπει να πάμε σε διψήφιο ποσοστό», Αυτό δήλωσε ο υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής στον νότιο τομέα της Β’ Αθηνών, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM».

«Κατά την άποψή μου είναι εφικτό αυτό, βλέποντας και την ανθρωπογεωγραφία του χώρου, αλλά και τις πολλές δυνάμεις που βρίσκονται δίπλα μας και για τις οποίες βάζουμε στοίχημα ότι μπορούν και πρέπει να μας εμπιστευτούν ακόμη. Αυτό έχει σχέση και με την πορεία της χώρας, η οποία είναι μία πορεία πολύ δύσκολη και καθόλου εύκολη, έτσι όπως αντιμετωπίζεται γενικά, ότι φεύγει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ταλαιπώρησε τη χώρα και έρχεται η Νέα Δημοκρατία να φέρει μία κανονικότητα, μία αντίληψη που δεν είναι σωστή βέβαια», ανέφερε ο κ. Πεταλωτής, εκτιμώντας ότι «αν συμβεί η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας δεν θα πάμε σε κανονικότητα, θα πάμε σε μία αντίληψη δεξιάς πολιτικής και αυτό θα είναι ένα βάρος ακόμη για τον τόπο».

Ερωτηθείς σχετικά με τις εξελίξεις εντός του ΚΙΝΑΛ μετά τη ρήξη με τον Ευάγγελο Βενιζέλο απάντησε: «Είναι ένα ζήτημα, που όντως δημιουργείται, γιατί λίγες μέρες πριν από τις εκλογές υπήρχε μια τέτοια εξέλιξη. Αυτό όμως που έχω να πω είναι ότι δυστυχώς στον χώρο της Κεντροαριστεράς είμαστε συνηθισμένοι με τέτοιου είδους “πληγές”, τις οποίες όμως έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να ξεπερνάμε. Το θέμα είναι, για μένα, ότι πέρα από τα πρόσωπα, τα οποία έχουν τη σημασία της ύπαρξής τους στον χώρο μας, εκείνο το οποίο στο τέλος θα βαρύνει για να φανεί και το αποτέλεσμα της αποδοχής μας από τον κόσμο είναι κατά πόσο δίνουμε τις ιδέες και τις αξίες μας να τις αφομοιώσει ο κόσμος ως εκλογικό μήνυμα και κατά πόσο προτείνουμε ένα αφήγημα ρεαλιστικό και αντίστοιχο της ιστορίας μας και της προοπτικής μας, και νομίζω ότι απ’ αυτό θα κριθούμε στο τέλος και όχι από τα πρόσωπα».

Διαβάστε επίσης