“Είμαι εδώ για να ενώσω τους Έλληνες και να κάνω τις ζωές τους καλύτερες”

Με αυτοκόλλητο «Ταχιάος» εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη όπου και βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο  του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. εξέφρασε την πεποίθηση ότι το βράδυ της Κυριακής η χώρα θα «γυρίσει σελίδα» και θα συντελεστεί μια μεγάλη «πολιτική αλλαγή».

«Οταν κυκλοφορώ στη Θεσσαλονίκη, όπως σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας, οι δρόμοι είναι πάντα ανοιχτοί και έτσι είναι ανοιχτός ο δρόμος για μια μεγάλη πολιτική νίκη το βράδυ της Κυριακής», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο αρχηγός της ΝΔ επανέλαβε τη δέσμευσή του ότι αν εκλεγεί πρωθυπουργός θα επαναφέρει τον νόμο και την τάξη στη χώρα και θα “πετάξει” τους κουκουλοφόρους έξω από τα πανεπιστήμια.

Πάνω από όλα είμαστε εδώ για να σας αντιμετωπίσουμε με αξιοπρέπεια που σας αρμόζει. Δεν ταιριάζει στη Θεσσαλονίκη η εικόνα των μουσαμάδων σας προσβάλει. Θα είμαι αρωγός στην επόμενη δημοτική και περιφερειακή αρχή», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος έστειλε για μία ακόμα φορά μήνυμα ενότητας.

«Είμαστε εδώ για να ενώσουμε τους Έλληνες και να κάνουμε τις ζωές των Ελλήνων καλύτερες. Το βράδυ της Κυριακής δε θα έχει κανείς αμφιβολία ότι συντελείται μεγάλη πολιτική αλλαγή», είπε χαρακτηριστικά, ζητώντας από όλους να δώσουν το παρών το βράδυ στην ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στο λιμάνι της πόλης.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του Νίκου Ταχιάου για να στηρίξει την υποψηφιότητα του και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, όπως και ότι θα επανεκλεγεί περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

O Ταχιάος, από την πλευρά του, κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι θέλουν τη “φτωχοποίηση” της Θεσσαλονίκης. Τόνισε ότι η ατζέντα του είναι η Θεσσαλονίκη, ευχήθηκε στη ΝΔ να κερδίσει τις βουλευτικές εκλογές και στον κ. Μητσοτάκη να γίνει πρωθυπουργός και του ζήτησε να δείξει μηδενική ανοχή στην παραβατικότητα και να εργαστεί για να βρεθεί λύση στο θέμα των αστικών συγκοινωνιών.

Διαβάστε επίσης